DinnerDinsdag / De Pasta Kantine Rotterdam

Deze maand zijn we voor DinnerDinsdag langs gegaan bij een bekende naam, de Pasta Kantine. Dit was namelijk één van de eerste spots op 88 Food toen we net waren begonnen. Alleen toen zijn we bij de vestiging in Den Haag geweest en dit keer dus in Rotterdam. Blijft een top concept, vooral voor studenten ook want het is vers, betaalbaar en lekker. Daarbij ziet de zaak er ook nog eens leuk uit en kan je buiten lekker in het zonnetje zitten. Dus deze zomer geen Italië maar gewoon chill in je hometown Rotterdam.

AMBIANCE / INTERIEUR

Het restaurant is stier, licht industrieel en sfeervol ingericht. Er is lekker gespeeld met cement en staal accenten en er ligt een leuke betegelde vloer in. De zitjes hebben iets weg van een oud klaslokaal, dit alles zorgt wel een fijn en toegankelijk gevoel. Achterin vind je de open keuken en je ziet hier en daar nog wat Italiaanse accenten, deze maken de sfeer helemaal af.

De Pasta Kantine Rotterdam

HET PERSONEEL

Het team is jon en lekker op elkaar ingespeeld. De meiden en jongens zijn vriendelijk en gastvrij. Wij zaten eerst buiten in de zon met ons drankje en zijn later binnen gaan zitten om te eten, dit was geen enkel probleem. Ook heeft het personeel kennis van de kaart.

De Pasta Kantine Rotterdam

De Pasta Kantine Rotterdam

HET ETEN

Met je DinnerDinsdag muntjes kan je kiezen uit twee soorten pasta’s, een spaghetti bolognese en een vegetarische tagliatelle met onder andere groene asperges en paddestoelen. Wij namen ze allebei en de pasta’s smaakten ons goed. Bij de Pasta Kantine kan je ook glutenvrije- en volkoren pasta’s eten. Daarnaast kan je bij de pasta’s en salades kiezen of je een kleine of normale portie wilt. Verder gebruiken ze zoveel mogelijk verse en biologische producten en kan je ook genieten van salades, Italiaanse broodjes, soepen en hapjes. Natuurlijk hebben ze ook desserts zoals een Tiramisu en de Torta de Mele e Amaretto (aanrader!).

De Pasta Kantine Rotterdam

De Pasta Kantine

Pannekoekstraat 22A

3011 LG Rotterdam

W: www.pastakantine.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.