About

Houd je net als ons van lekker eten, reizen en de meest toffe plekken? En kan je ook zo blij worden van een mooi interieur of vette creatie? Dan is 88 Food dé food- en lifestyleblog voor jou! Wij, Denise en Nick, hebben onze passie en creativiteit gecombineerd tot één groot feest dat we maar wat graag met jullie delen en dat doen we door middel van deze blog! Wij gaan op avontuur en proeven nieuwe smaken, ontdekken de tofste hotspots en laten ons inspireren. Dit delen wij dan een aantal keer in de week met jullie op 88 Food en onze social media om jullie zo hopelijk ook weer te inspireren!

‘Nothing brings people together like good food’

Nick

Voorheen lifestyle blogger op mijn persoonlijke blog Written by Nick. Al snel stond deze website vol heerlijke recepten en zo werd food mijn focus. Want bij food ligt toch echt mijn passie, zowel bij het bereiden als het opeten ervan. Deels omdat het in mijn bloed zit (ben half Indo) en mede door mijn achtergrond in de horeca. Ik houd van koken en heb een liefde voor lekker eten. I love my midnight snacks en ga rustig ’s avonds laat nog wat bereiden in de keuken. Ik ga graag uit eten en ben altijd opzoek naar nieuwe hotspots. Koken doe ik het liefst met verse producten, bij ons zal je dan ook niet snel zakjes en pakjes vinden. Door 88 Food kan ik doen wat ik het liefst doe en genieten met mijn foodie partner in crime.

Denise

Aangestoken door Nick en nu ook een echte foodie. Voordat ik iets opeet zet ik het eerst op de foto en ik verbouw rustig de hele tafel voor de ideale setting. Ik houd van lekker eten en kook graag op mijn vrije dagen. Na een tijd in de horeca te hebben gewerkt ben ik nu grafisch vormgever en werkzaam in de marketing. Daarnaast zijn fotografie en styling ook hele grote passies van mij. I love Instagram, hoe kan het ook anders, en heb een tijdlijn waar food en mooie plekken domineren! Verder ben ik geïnteresseerd in een gezonde lifestyle en doe ik verschillende keren in de week aan sport. Door 88 Food kan ik al dit moois combineren en kan ik samen met Nick genieten.