Afhaalindonees

Mijn Indische maaltijd bij jouw thuis

Eindelijk is het zover en kan je Nick zijn heerlijke Indo gerechten nu ook thuis proeven. Het menu bekijken en bestellen doe je simpel via Instagram. De maaltijden zijn af te halen in Den Haag en Zoetermeer.

Ga naar de IG pagina →

Waarom de Indische keuken?

Het idee van de Afhaalindonees is ontstaan omdat ik vaak verzoekjes krijg van mensen die mijn Indofood willen proeven. Mijn roots liggen daar en ik vind het zelf de leukste keuken om te koken. Ik heb ervaring als kok bij verschillende restaurants en koken is altijd al mijn passie geweest. Door de jaren heen heb ik ervaring en inspiratie opgedaan door te proeven, te reizen en te koken. Ook samen met mijn moeder die als één van de beste lekker Indisch kan koken!

Als Indo uit de nieuwe generatie ga ik voornamelijk aan de slag met vegetarische gerechten, daar kan je zoveel kanten mee op. Natuurlijk zal er af en toe een lekker visgerecht voorbij komen en ook klassiekers zullen niet ontbreken. Benieuwd naar zo’n heerlijk geurige maaltijd vol smaken? Check dan snel de Afhaalindonees om mijn nieuwe maaltijd te bestellen.

Selamat makan!