Media

Oktober / December 2016 – fonQ

Met een door Denise gemaakte kleurplaat van onze hotdog en een klein stukje over 88 Food stonden we in het kleurboek voor volwassenen van fonQ met een oplage van 15.000 stuks. Deze gaf fonQ hun klanten cadeau tijdens de feestdagen periode.

September / December 2016 – fonQ

Ons recept voor de Oreo eclairs staat in de najaarseditie van het MOOI magazine en in het online inspiratiemagazine van fonQ. Bekijk het recept hier.

November 2015 – Markthal

Ons eendenborst salade met peer en wilde paddenstoelen recept staat als inspiratie recept op de website van de Markthal. Bekijk het recept hier. Ook is het recept te vinden in de Markthal zelf op receptkaarten.

Augustus 2015 – Markthal

Ons zomerse seafood stoof recept staat als inspiratie recept op de website van de Markthal. Bekijk het recept hier. Ook is het recept te vinden in de Markthal zelf op receptkaarten.

Mei 2015 – Online keukenfolder van Bouwhof

Ons bananenbrood recept staat in deze folder als tip om aan de slag te gaan in je nieuwe keuken. Bekijk het recept hier.

April 2015 – Online keukenfolder van Bouwhof

Ons bruschetta recept staat in deze folder als tip om aan de slag te gaan in je nieuwe keuken. Bekijk het recept hier.

14 februari 2015 – Online keukenfolder van Bouwhof

Ons Oreo brownie recept staat in deze folder als tip om aan de slag te gaan in je nieuwe keuken. Bekijk het recept hier.