DIY Vlaggetjes

De afgelopen maand stond natuurlijk een beetje in het teken van feest vanwege onze lancering en verjaardagen. Daarom heeft Denise nog een leuke party DIY voor prikvlaggetjes, die super zouden staan in een schaal met festive meatballs of voor in de brownie! Je maakt de vlaggetjes snel, simpel en met maar drie benodigdheden dus heb je binnenkort een feestje en wil je de hapjes of taart nog feestelijker maken dan zijn deze vlaggetjes precies wat jij zoekt!

Denise maakte voor de pre launch twee soorten vlaggetjes die in de kleine gehaktballetjes gingen. Ook maakte zij een leuke slinger voor in de brownie, hiervoor heb je alleen nog touw extra nodig. Wees creatief! 🙂

DIY vlaggetjes

Benodigdheden

• Washi/masking tape

• Cocktailprikkers

• Schaar

DIY vlaggetjes

Do it yourself

1. Knip stukjes tape van de rol met een lengte van ongeveer 4 cm.

DIY vlaggetjes

2. Vouw de tape dubbel om de cocktailprikker zodat je een rechthoekig vlaggetje krijgt.

DIY vlaggetjes

3. Je kan de vlaggetjes naar keuze afknippen. Gewoon recht of zoals Denise in twee puntjes door er een driehoekje uit te knippen. Of je knipt ze in één punt, het is ook leuk om met een kartelschaar aan de slag te gaan.

DIY vlaggetjes

Washi en masking tape is tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar, kijk maar eens bij een Hema, Xenos of Ikea. Ook zijn er genoeg webshops die leuke tapejes verkopen.

Veel knutsel plezier!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.