Fine Dining aan je eigen tafel met Triptyque

Wij houden van fine dining gerechtjes, ons doe je dan ook veel meer een plezier met allemaal voorgerechten en sharing dishes dan een groot hoofdgerecht. Natuurlijk vinden we het leuk om zelf te koken maar zo af en toe even heerlijk uiteten gaan, jezelf laten verwennen en genieten doen we ook graag. Soms gaan we dan ook helemaal voor de ultieme experience bij een sterrenrestaurant. Meestal koppelen we dit aan een speciale gelegenheid. Nu uiteten gaan niet mogelijk is zijn we enorm blij dat sommige sterrenchefs aan de slag gaan met thuismenu’s.
Zo ook Niven Kunz bekend van zijn voormalige restaurant Niven in Rijswijk, waar zijn 80/20-kookstijl een enorme hit was. Vorig jaar augustus opende hij samen met zijn vriendin Virginie van Bronckhorst en het oude team restaurant Triptyque in Wateringen. Wij vinden zijn gerechten en kookstijl fantastisch en waren dan ook blij te horen dat zij hun avontuur daar doorzetten!

Leg zelf de laatste hand aan een sterrenchef gerecht

Of waan je zelf een heuse sterrenchef in eigen keuken! Elke week heeft Triptyque een ander fine dining menu. Check hun website of Instagram voor wat je kan verwachten. Bestellen doe je ook via de website waarna je het Triptyque thuismenu kan afhalen in het restaurant. Deze is een klein beetje verstopt in een mooi historisch pand. Het interieur is heerlijk fris en licht en geheel verzorgd door Virginie zelf. Wij kunnen niet wachten tot ze open mogen om in het restaurant zelf te kunnen genieten. Bij het ophalen ontvang je een doos met zo’n 50 bakjes (milieuvriendelijke verpakt, nice!). Natuurlijk wordt je daarmee niet aan je lot overgelaten en zit er een duidelijk stappenplan bij (inclusief foto’s). Ook zijn de ingrediënten per gang gestickerd. In principe kan iedereen het want het zijn voornamelijk handelingen als opwarmen, op schuimen en natuurlijk de borden opmaken.
Wij hebben nu twee keer zo’n mooi thuismenu besteld en naast dat het echt superleuk is om te doen, smaakt het ook onwijs lekker. De lavendel/honing brioche heeft ons hart gestolen (deze zit er eigenlijk altijd bij)! De gerechten zijn verrassend en heerlijk, kortom een echte aanrader dat thuismenu.

Elke week iets nieuws

Triptyque heeft elke week een nieuw drie-gangen-menu voor je in petto dus vaker bestellen kan zeker als je dat wilt. De thuismenu’s zijn up te graden naar vier-gangen of meer met losse gerechten en ook vegetarisch verkrijgbaar. Een drie-gangen-menu is er vanaf 35,00 en haal je op donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 11:00 en 17:30 af in het restaurant. Het is mogelijk om het menu compleet te maken met een huiswijn, oesters en/of kaas selectie. Ook hebben ze een heerlijke Triptyque glühwein die je kan bestellen. Kortom van jouw eettafel een sterrenzaak maken was nog nooit zo makkelijk.

Triptyque
Plein 13G
2291CA Wateringen

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.