Foodybox Unboxing

Precies een week geleden waren wij samen met Emilia van Pixels by Emilia in Koog aan de Zaan. Hier vond wederom het ‘All You Need is Food’ event plaats van Kroon op het Werk. Dit jaar hadden zij nog groter uitgepakt met interessante foodsessie’s en een nog grotere kerstmarkt met allerlei foodmerken. Het was weer een gezellige boel en we hebben veel lekkere dingen geproefd! Wij kozen uit de verschillende sessie’s de presentatie over Hollandse vis gegeven door het Visbureau en een presentatie over vers brood gegeven door het Bakery Institute. Vooral de sessie over vis was erg interessant, wij zijn dan ook echte visliefhebbers! Wie ons op Instagram volgt heeft de heerlijke haring amuse al voorbij zien komen. Deze dag hebben wij ook gefilmd en de kerst foodybox die we na afloop mee naar huis kregen opende we pas voor de camera. Dus kijk je gezellig mee wat er allemaal in de box zit?

In de video zie je ook een korte sfeerimpressie van het ‘All You Need is Food’ event. Helaas viel op een gegeven moment de stroom uit waardoor iedereen creatief moest zijn om licht te maken met kaarsen en telefoons. Wel jammer dat we hierdoor een aantal producten niet of koud konden proeven. Uiteindelijk deed een gedeelte het weer wat samen met de kaarsen toch ook wel weer voor extra sfeer zorgde.

We kunnen alvast verklappen dat er een aantal leuke producten in de box zitten die je vast binnenkort tegen gaat komen in één van onze recepten. Benieuwd naar wat er allemaal in de kerst foodybox zit? Kijk dan snel het filmpje hierboven mocht je dat nog niet gedaan hebben!

Van welk product zou jij graag een recept of review zien?

2 Comments

 1. Natasja december 4, 2015 at 11:56 pm

  Wat een leuke vlog! En wat een hoop heerlijkheden hebben jullie gekregen. Benieuwd naar de truffel mayonaise 😛 en de recepten die gaan komen. Lfs

  Reply
  1. 88 Food december 7, 2015 at 3:03 pm

   Thanks! Ja hé, de mayonaise is lekker maar we zijn ook niet anders gewend van Ton. 🙂

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.