Sunday Roast // 88 Food x Hudson Bar & Kitchen

Yeah, hoe tof! Afgelopen zondag hadden we in samenwerking met restaurant Hudson ons eerste evenement georganiseerd. Zoals we al hoopten was het weer echt fantastisch, volop zon! Ideaal dus om het terrasseizoen te openen met een gezellige Sunday Roast. We hebben veel vrienden en familie gezien en ook de genodigde foodbloggers waren erg enthousiast. Iedereen genoot van de lekkere homemade ice tea’s en vooral de hamburgers van de BBQ waren een hardloper. De burger was de grote favoriet van de dag. Nick heeft samen met de koks van Hudson even flink staan knallen tijdens het drukste punt maar ook zeker genoten van deze top dag. Benieuwd naar hoe het was? Check dan snel de foto’s en onze video hieronder!

Hudson x 88 Food // Sunday Roast

De vrijdag en zaterdag voor het event hebben we onze publieksfavoriet en een nieuwe recept gebakken als dessert voor tijdens de Sunday Roast. Onze befaamde ‘Oreo Brownie’ en de ‘Donut Vanille Cupcakes’ die na het event ook gelijk tot favoriet werden gebombardeerd. Iedereen vond ze echt geweldig. Super om te horen, daar doen we het natuurlijk voor!

Hudson x 88 Food // Sunday Roast

Hudson x 88 Food // Sunday Roast

Naast de zoetigheden ging het uiteraard ook vooral om de BBQ dishes. Terwijl Denise zich als echte gastvrouw ontpopte en zorgde dat niemand wat te kort kwam. Maakte Nick onze ‘Spicy Pepper Hotdog’ en ’the Famous Hudson Burger’. De hotdog is een recept van ons en de burger staat op het menu van Hudson, wel hebben we de burger een echte 88 Food twist gegeven. Laat het ons weten als je het recept wilt hebben, dan plaatsen we deze binnenkort op de blog.

Hudson x 88 Food // Sunday Roast

Hudson x 88 Food // Sunday Roast

Bij binnenkomst kreeg iedereen een welkomstdrankje in de vorm van een Scroppino. Er was een dj die lekkere lazy sunday beats draaide en er liepen leuke dames rond die je zonnebril op poetsten en je insmeerden met zonnebrandcrème. Maar goed ook want de zon was flink aan het schijnen. De bloggers hadden een soort chef’s table recht voor de mooie barbecue en onze entertainer Rigilio zette iedereen op de foto met zijn Polaroid camera, thanks bro!

Hudson x 88 Food // Sunday Roast

Kortom de Sunday Roast was een zeer geslaagd evenement en we hebben dan ook veel leuke en positieve reacties gekregen. Sommige vroegen zelfs of we dit niet vaker konden doen. We kunnen jullie vertellen dat willen we sowieso en gaan we ook zeker doen. We zijn erg blij dat iedereen zo genoten heeft en willen restaurant Hudson bedanken voor deze samenwerking. Ook een shout-out naar Foodora en Justnuts voor de producten in onze goodiebag. Na het evenement zijn we lekker aan de cocktails gegaan, hebben we nog een klein hapje gegeten en zijn toen ook naar huis gegaan.

Hudson x 88 Food // Sunday Roast

Het was awesome guys, thanks everybody!

1 Comment

  1. Chrissy juni 18, 2016 at 11:53 am

    Super jammer dat ik niet kon. Het ziet er goed uit!!

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.