Win een Tosti Date met ons!

Volgende week is het de Nationale Week Zonder Vlees, een tof initiatief om mensen bewust te maken over de voordelen van minder vlees (en vis) eten. Dit doen zij onder andere door leuke activiteiten en acties te organiseren en gezien wij al geruime tijd geen vlees meer eten thuis dragen wij graag ons steentje bij!
Maar hoe zit het nou precies bij ons?

Al een aantal jaar aten wij (on)bewust een paar dagen in de week geen vlees of vis. Vorig jaar wilden wij ons zelf dan ook uitdagen door een maand lang vegan te eten. In deze maand viel ook de Week Zonder Vlees en wij waren benieuwd of wij iets zouden merken qua gezondheid. Mede wegens persoonlijke omstandigheden. Hier zullen wij voor nu niet verder op ingaan maar het beviel goed en Denise is sindsdien vegetarisch gaan eten. Ik doe thuis mee en eet verder af en toe vlees bijvoorbeeld in een restaurant. Varkensvlees eten wij beide helemaal niet meer. Wel eten wij zo nu en dan vis. Wij houden dan niet zo van een labeltje als flexitariër of vegetariër maar gaan er zeker bewust mee om!

88 Food’s Tosti Special

Nu heeft Happy Tosti in samenwerking met Quorn een leuke actie bedacht voor tijdens de Week Zonder Vlees. In alle vestigingen van Happy Tosti komt er in die week een vegetarische special met Quornvleeswaren op het menu. Voor de Happy Tosti in Den Haag hebben zij ons gevraagd om deze vega special te bedenken, superleuk! Uiteindelijk hebben wij een Mediterraanse tosti bedacht met gegrilde courgette, muhammara, Quorn pepperoni en natuurlijk kaas!

Winactie

Wil jij de tosti samen met ons proeven? Dat kan op woensdagmiddag 13 maart aanstaande. Wij mogen 8 personen meenemen voor een lunch bij Happy Tosti in het centrum van Den Haag. Dus wil je erbij zijn laat dan hieronder een leuke reactie achter!

De winactie loopt t/m maandag 11 maart en op dinsdag nemen wij contact op met alle winnaars.

1 Comment

  1. Silvana maart 10, 2019 at 8:30 pm

    Voor mijn lieve collega floris die elke dag tostis bakt op kantoor. Ik gun hem weleens een echt lekkere vega tosti want die ham die hij altijd eet?

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.