8x Coffee To Go Den Haag

Sinds we veel thuis zitten zijn we nog vaker in de weer met de verschillende koffiezet methodes die we in huis hebben. Dus ons zelf zo nu en dan trakteren op een lekker bakkie buiten de deur met natuurlijk 9 van de 10 keer wat lekkers erbij doen we graag. Zeker in periodes als deze waarbij de locals de steun goed kunnen gebruiken. Daarom delen we graag een lijstje met een aantal leuke coffee to go zaakjes in Den Haag.

Bartine

Een klein zaakje op de Herengracht en vlakbij de fotostudio van Denise en het kantoor van Nick. Typisch gevalletje van klein maar (super) fijn want naast goede koffie haal je hier de lekkerste verwennerij zoals versgebakken pastel de natas, almond croissants en cardemom buns. Ook het dag en avond menu ziet er geweldig uit dus die moeten we ook maar is snel gaan proeven!

Bartine, Herengracht 11, Den Haag

Hug The Tea

Wij drinken ook graag matcha, in een shot tot aan een matcha latte. Hug The Tea mag dan ook niet ontbreken in dit lijstje, ook omdat het zeker niet onderdoet aan koffie. Naast matcha hebben ze hier ook heerlijke theeën en matcha treats. De theebar wordt gerund door twee superleuke zussen.

Hug The Tea, Papestraat 13, Den Haag

Filtro

In dezelfde straat als Hug The Tea vind je Filtro. Mooie zaak met een Engelse eigenaar. Hij selecteert de koffiebonen van de beste koffiebars en koffiebranderijen om te gebruiken. Ook kan je de bonen hier kopen. De eigenaar is een voormalig chef-kok en dat is terug te proeven in de lunchgerechten.

Filtro, Papestraat 11, Den Haag

Kaafi

Kaafi is enorm populair in de stad, niet alleen als werkplek maar ook onder de echte coffee geeks. Je kan hier dan ook de lekkerste specialty coffee halen en ook het menu staat vol heerlijkheden.

Kaafi, Prinsestraat 25, Den Haag

Teds Den Haag

Altijd weer een feest om hier te brunchen en een fijne plek om een plantaardige flat white (of andere coffee to go) te halen. Wij hopen hier snel weer van een boozy brunch te kunnen genieten in het zonnetje!

Teds, frederikstraat 32, Den Haag

TEDS All Day Brunch

Capriole Café

Niet in het centrum maar een beetje verstopt in de Binckhorst. Ben je een stukje varen, aan het wandelen of rijd je toevallig langs dan kan je hier terecht voor je coffee to go. Met hun eigen koffiebranderij kan je hier ook koffie workshops volgen en natuurlijk bonen kopen. Begin 2021 zijn ze een aantal weken gesloten.

Capriole Café, Fokkerkade 18, Den Haag

Hometown

Midden in het centrum vind je Hometown, deze coffee spot zit er al heel lang. De barista’s maken hier je favo koffie en je kan genieten van verschillende slow varianten. Natuurlijk met een stukje bananenbrood of brioche erbij. Ideaal voor een coffee to go tijdens het shoppen of onderweg naar werk.

Hometown Coffee, Buitenhof 4, Den Haag

Plenty

Plenty staat al een hele tijd op onze lijst en we zijn zo benieuwd! Je vindt hun coffeehouse in het leuke Zeeheldenkwartier en naast specialty coffee hebben ze een plantbased kitchen. Ze zijn dan ook 100% plantaardig, ook de huisgemaakte sweets en cakes. We gaan hier dan ook snel langs binnenkort voor een coffee to go en een heerlijke treat.

Plenty, Piet Heinstraat 37, Den Haag


Deze leuke stad achter de duinen heeft zoveel leuke spots dat er net als Plenty nog een aantal op ons lijstje staan om heen te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Single Estate en Tigershark Coffee? Zodra we ze bezocht hebben kan je dan ook een nieuwe dosis coffee spots verwachten op 88 Food.

Liefs,
Denise & Nick

1 Comment

 1. John mei 28, 2021 at 11:43 am

  =) je vergeet de echte beste to-go koffiebar op de Binckhorst!
  Coffee @ Bean’s aan de Regulusweg 5.
  Geen gedoe, je kan je auto even in het parkeerhaventje zetten, koffie halen én dooooor (bijvoorbeeld richting de snelweg)

  Groetjes,
  John

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.