Alan en Pim’s Scheveningen

Sinds kort kunnen ook de kipliefhebbers in Den Haag genieten van de meest lekkere kippetjes van Alan en Pim’s. Dit gezellige kiprestaurant heeft namelijk hun tweede vestiging geopend op Scheveningen in de Keizerstraat. Na het grote succes in Rotterdam durfden zij ook Den Haag aan en uiteraard happen die gelijk toe, want de kip smaakt nog steeds heerlijk bij Alan en Pim’s. Zo, dat hebben we alvast verklapt! Onze eerste ervaring met hun was natuurlijk in Rotterdam dus toen we hoorden dat ze naar Den Haag kwamen waren we enorm blij. Tegelijkertijd waren we ook benieuwd hoe het hier zou zijn, hebben ze het concept weer helemaal top neer kunnen zetten? Kunnen we genieten van dezelfde lekkere gerechten? Je leest het allemaal hieronder want wij zijn vlak nadat we terug kwamen van vakantie gelijk gaan kijken en proeven.

Alan en Pim's ScheveningenAlan & Pim's Scheveningen

AMBIANCE / INTERIEUR

Ook hier is het restaurant super gezellig ingericht. Bij binnenkomst ziet er eerst klein uit maar wanneer je om de hoek kijkt zie je hoe groot het restaurant eigenlijk is inclusief open keuken en apart afhaal gedeelte met eigen ingang. De look en feel passen dan ook weer helemaal bij het concept, lekker veel hout en zwarte, stoere accenten. Voor het restaurant ligt het terras wat natuurlijk ideaal is voor van de zomer met het strand op steenworp afstand. Ook hier hebben ze op de rechter muur een enorme foto van hoe het gebied er vroeger uitzag. Kortom weer een gezellig en sfeervol restaurant.

Alan en Pim's Scheveningen

Alan en Pim's Scheveningen

PERSONEEL

Bij binnenkomst werden we weer enthousiast ontvangen door één van de eigenaren. Het keukenteam wordt gestuurd door iemand die ook in Rotterdam heeft gestaan zodat er dezelfde kwaliteit wordt geleverd. Misschien was het toen om iedereen in te werken maar in ieder geval goede zet. Verder wordt er goed gecommuniceerd en weten de meiden van de bediening wat ze doen.

Alan en Pim's Scheveningen

Alan en Pim's Scheveningen

HET ETEN

Het viel ons op dat nog niet alle gerechten die we in Rotterdam hadden gezien hier op de kaart stonden (misschien ondertussen wel). Natuurlijk stonden de belangrijkste er wel op zoals de kipburger en de drie verschillende soorten kip half of heel. Onze favoriet is nog steeds de kip met bitter sweet BBQ saus. Ook proefden we een salade en een stukje van de burger. We kunnen je vertellen dat het allemaal weer heerlijk smaakten en ze zeker dezelfde kwaliteit serveren als in Rotterdam. Als dessert kregen we een huisgemaakte brownie en een stuk cheesecake te proeven. We vonden de cheesecake wat minder maar de brownie was wel erg lekker. Wil je genieten van die lekkere kippetjes dan kan je ook afhalen bij Alan en Pim’s, liever helemaal niet de deur uit? Dan bezorgen ze ook via bezorgservices zoals Foodora.

Alan en Pim's Scheveningen

Alan en Pim's Scheveningen

Benieuwd naar ons artikel over Alan en Pim’s Rotterdam, klik dan hier.

Alan en Pim’s

Keizerstraat 51-55

2584 BB Scheveningen

Website: www.alanenpims.nl

Geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 23:00.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.