Asian Boozy Brunch

Met dat verschrikkelijke herfstweer van de afgelopen dagen missen we de zomer meteen al. Gelukkig vliegen wij binnenkort naar Azië en is het aftellen begonnen! Om alvast een voorproefje op alle Asian fun te nemen gingen we naar de 1e editie van de Asian Boozy Brunch bij HappyHappyJoyJoy. Een tof event voor iedereen die gezellig wilt ontspannen met of zonder hangover op de zondagmiddag. Na een kort tramritje stapten we de regen in en liepen snel naar binnen waar we ons meteen in de happy happy world van het restaurant waanden.

HappyHappyJoyJoy Asian Boozy Brunch
HappyHappyJoyJoy Asian Boozy Brunch

AMBIANCE / INTERIEUR

Wij waren bij HappyHappyJoyJoy South (er zijn 3 locaties) en eenmaal binnen werden we vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht. Op de achtergrond lekkere live tunes van de DJ en voorin een tafel vol spelletjes om uit te kiezen. Het interieur is geïnspireerd op de chaotische straten in het Verre Oosten met rode neon verlichting en de muur behangen is met Aziatische kranten. De zaak heeft een aantal mooie fotogenieke hoekjes en er hangt een fijne sfeer. Er is een open keuken en een centrale bar in het midden van de zaak. You hate it or love it, wij vinden het een gezellige, vrolijke boel en het perfect passen bij het concept. Happy happy vibes!

HappyHappyJoyJoy Asian Boozy Brunch
HappyHappyJoyJoy Asian Boozy Brunch

THE FOOD

Het menu bestaat uit allemaal Asian bites en gerechtjes waar je zelf helemaal los mee kan gaan. De Asian Boozy Brunch begint met een kicking Sriracha Bloody Mary (aanrader!) en een schaaltje kroepoek om alvast te snacken. Daarna aten we heerlijke baos waaronder 1 met fried tofu, kimchi, gochujang en chili-mayo. Ondertussen gingen we aan onze tweede Bloody Mary en speelden we een spelletje. Tijd voor een lekkere pho en een miso ramen soep. Ondanks onze verkoudheid proefden we de fijne smaken en heb ik (Nick) lang niet meer zo’n goede pho gegeten, yum. Het brunch menu sloten we af met Thaise viskoekjes to share met een onwijs lekkere dip. Het was een super gezellige middag, ideaal voor de lazy sunday. De Asian Boozy Brunch is dan ook erg leuk om met vrienden te doen. De volgende editie staat gepland op 27 oktober.

HappyHappyJoyJoy Asian Boozy Brunch
HappyHappyJoyJoy Asian Boozy Brunch

HappyHappyJoyJoy South
Ceintuurbaan 256
1072GH Amsterdam
W: www.happyhappyjoyjoy.asia

Liefs, Denise & Nick

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.