Dinnerdinsdag // Burgertrut

We hebben weer een nieuw tof zaakje bezocht voor #DinnerDinsdag genaamd Burgertrut. Deze hotspot stond al op lijstje om eens over te schrijven dus dit was de perfecte gelegenheid. Helemaal nu Burgertrut ook op een nieuwe locatie in Rotterdam zit. Zoals de naam je al doet vermoedde eet je hier burgers. Zelf zijn we erg fan van de heerlijke vegetarische burgers die zij serveren en ze hebben ook een hele lekkere variant op de kapsalon! Hun vorige restaurant was nogal donker en onoverzichtelijk maar de nieuwe zaak is lekker licht en compact. Daarom is burgertrut zeker een bezoekje waard.

Dinnerdinsdag // BurgertrutDinnerdinsdag // Burgertrut

AMBIANCE / SFEER

Burgertrut noemt zichzelf een nomadic and affordable hamburgerrestaurant. Ze bestaan sinds 2011 en hebben op verschillende locaties in Rotterdam gezeten. Hun huidige locatie is een hele verbetering qua licht en grootte. Ze hebben een gezellige huiskamer-achtige inrichting met leuke planten en vintage spullen. Het restaurant oogt dan ook erg toegankelijk en vrolijk. Er is een open keuken en door de grote ramen is er veel licht inval. Het restaurant bevindt zich nu vlakbij het centraal station en is dus nog steeds zo goed als in het centrum.

Dinnerdinsdag // Burgertrut

Dinnerdinsdag // Burgertrut

PERSONEEL

Burgertrut maakt deel uit van het Rotterdamse kunstplatform Roodkapje en met de winst supporten ze dan ook verschillende kunst programma’s. Ook organiseren zij veel zelf. Het personeel van Burgertrut is erg vriendelijk en hebben allemaal lekker hun eigen stijl. Dit past perfect bij het restaurant. Wij werden door een erg enthousiaste dame geholpen die het hele concept top kon uitleggen.

Dinnerdinsdag // Burgertrut

Dinnerdinsdag // Burgertrut

HET ETEN

Bij Burgertrut geniet je van huisgemaakte veggie-, vegan- en biologische beefburgers. Deze burgers combineren ze met originele sauzen en toppings. Hun menu staat dan ook vol met heerlijke burgers, van traditioneel met een twist tot experimentele creaties. Daarbij kan je kiezen uit verschillende bijgerechten en hebben ze altijd specials. Voor je DinnerDinsdag muntjes heb je de keuze uit een selectie van de burgers. Wij gingen voor twee vegetarische burgers die erg lekker smaakten. Kortom ideaal voor de lunch of als dinner! Voor ons zijn de vega burgers dan ook favoriet en heb je geen zin in een hamburger dan raden wij zeker de kapsalon aan.

Dinnerdinsdag // Burgertrut

Burgertrut

Delftseplein 39

Rotterdam

W: www.burgertrut.nl

Op maandag gesloten. Verder dagelijks geopend vanaf 12:00 en op dinsdag en zondag vanaf 17:00.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.