Capriole Café / New Menu & Chef

Capriole Café // New Menu & Chef

Sinds kort heeft het Capriole Café in Den Haag een nieuwe chef genaamd Jack Luteijn. Zoals jullie weten stond het restaurant hiervoor naast haar koffie bekend om de burgers van Chef Diego. Hij is inmiddels een nieuwe weg ingeslagen en Jack zwaait nu met de scepter in de keuken van Capriole. Begin juni werden wij gevraagd voor de fotografie van de gerechten en leerden zo in korte tijd de nieuwe chef en het menu kennen. Want bij een nieuwe chef hoort natuurlijk een nieuw menu. Benieuwd naar wat er zoal op de kaart staat en wat wij er van vonden? Je leest het hieronder!

Capriole Café // New Menu & Chef

Meet the new chef Jack

Jack Luteijn begon ooit in een Zeeuws mosselrestaurant en heeft daarna gewerkt bij verschillende restaurants in Amsterdam waaronder die van het Rijksmuseum. Zelf eet hij graag bij The Jane in Antwerpen en houdt hij van een glas rode wijn. Toch verkiest hij vis boven vlees en is zijn favoriet de Spaanse keuken. Je kan Jack wakker maken voor een heerlijke crème brûlée.

Capriole Café // New Menu & ChefCapriole Café // New Menu & Chef

Meet the new food

Al vanaf de lunch kan je genieten van heerlijke en verfijnde gerechten. Zo staan er sandwiches op het menu met huisgemaakte gravlax en een super lekkere muhammara. Of een mooi stukje buikspek met onder andere koffie. Ook staat er een hele lekkere gazpacho op het menu en een ceviche van friszure scholfilet, octopus, avocado en cassavechips, yum! Daarnaast kan je nog steeds kiezen uit twee soorten burgers en kan je ’s middags al een 2- of 3-gangen menu bestellen.

Een echt signature dessert van Capriole is de ‘Coffee Overdose’ met een moelleux van chocolade en koffie, vanille roomijs met koffie, koffiecrumble met cascara siroop en een shot cold brew koffie. ’s Avonds heb je bij de hoofdgerechten keuze uit twee soorten vlees (rund en lam), dorade of een vegetarisch gerecht. Wij vonden de gnocchi met venkel, zeekraal, amandel, Parmezaanse kaas en zomertruffel echt super lekker! Stuk voor stuk smaken de gerechten echt heerlijk en zien ze er erg mooi uit.

Capriole Café // New Menu & ChefCapriole Café // New Menu & Chef

Coffee love

Verder kan je natuurlijk genieten van goede koffie en mooie specialiteiten en cocktails op basis van koffie. Ze werken met de lekkere melk van Jersey Milk en de meeste koffie’s zijn ook cafeïnevrij te bestellen. De melk kan vervangen worden door soja-, amandel- of kokosmelk. Ook kan je er verschillende workshops doen, dit staat nog steeds hoog op ons to-do lijstje.

Capriole Café // New Menu & Chef

Kortom het nieuwe menu is top en Capriole Café is nog steeds een aanrader. Ook is de haven aan hun kant af. Hier kan je aanleggen of een boot huren, super voor van de zomer!

Capriole Café

Fokkerkade 18

2516 CC Den Haag

W: www.capriolecafe.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.