Chiapas Taco Cartel

Zo’n twee weken geleden gingen we na een dagje werken naar Chiapas Taco Cartel in Den Haag. Dit toffe Mexicaanse zaakje bevindt zich in het Zeeheldenkwartier. Eenmaal binnen werden we vriendelijk ontvangen door een enthousiaste meid en stond er een tafeltje voor ons klaar met persoonlijke boodschap. Al snel verschenen er nachos met guacamole en salsa roja op tafel en bestelden we twee margharitas. We hadden een mooi plekje, lekker op de bank en uitzicht op de open keuken van Chiapas Taco Cartel.

Chiapas Taco Cartel

Een avontuur dat begon met twee vrienden uit Scheveningen die aan de Van Wou in Amsterdam een plek begonnen waar men Mexicaanse streetfood kon afhalen Niks obers met sombrero’s en ingewikkelde authentieke Mexicaanse gerechten. Gewoon taco’s en burrito’s, die je meeneemt of online bestelt. Gewoon super lekker en duidelijk! Het was dan ook een kwestie van tijd voordat de vrienden ook naar Den Haag zouden komen. Eind 2017 hebben zij dit dan ook gedaan en opende zij Chiapas in de Prins Hendrikstraat. Wat resulteerde in een toffe plek waar je gezellig met vrienden TexMex kan happen onder het genot van een drankje. Kortom aanwinst voor Den Haag!

Chiapas Taco Cartel

Chiapas Taco Cartel

The Food

Er is trouwens een klein verschil met de Amsterdamse Chiapas, hier in Den Haag wordt je wel bediend. Het menu is hetzelfde en hierop vind je verschillende varianten tacos en burritos. Naast de nachos namen wij ook wat pescaditos (gefrituurde visjes) on the side. Verder gingen we voor de Crunchy Chicken, Sweet Spring (vega taco), Baja Skiffa Bay (Scheveningen, what’s good?!) en de Taco Special. De special was een hele lekkere met onder andere plantaan, zwarte bonen, pico de gallo en guacamole. Ook een vegetarische taco dus. Stuk voor stuk smaakten de tacos erg lekker en er is genoeg keuze voor iedereen. Ga zeker ook een keer op dinsdag naar Chiapas Taco Cartel want dan is het Taco Tuesday, tacos met een drankje voor €10,-! Dus geen sombreros en mariachi band maar gewoon Mexicaanse streetfood geïnspireerd op de meest zuidelijke provincie Chiapas.

Chiapas Taco Cartel

Chiapas Taco Cartel

Prins Hendrikstraat 105

2518 HM Den Haag

Website: www.taco-cartel.com

Geopend van dinsdag t/m zondag van 17:00 – 22:00.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.