Craft Coffee & Bar

Tijdens onze weken in Aruba ontdekten we een hele toffe en gloednieuwe hotspot aan de J.E. Irausquin Boulevard. Toen we op een avond langs Craft Coffee & Bar liepen werden we gelijk aangetrokken door het prachtige en hippe interieur (wat uniek is voor Arubaanse zaken). Buiten stond een bord met happy hour dus nog meer reden om lekker aan een tafeltje buiten te gaan zitten. Al snel werden we geholpen door een enthousiaste Nederlandse medewerkster die ons over het menu vertelde. We bestelde twee cocktails die binnen achter de bar professioneel bereidt werden. Toen we de cocktails eenmaal geproefd hadden waren we verkocht en wisten we het zeker, hier gaan we vaker komen! De serveerster die ons hielp vertelde ons het één en ander over de zaak en Craft bleek echt pas een paar weken geopend te zijn. Later die week waren we weer terug voor koffie met onze Arubaanse amigo Jeroen waarna het helemaal onze favoriet werd.

Craft Coffee & Bar

Craft Coffee & Bar

AMBIANCE / INTERIEUR

Craft Coffee & Bar is eigenlijk maar een klein zaakje met een leuk terras voor de deur. Maar met het Arubaanse weer heb je ook niet veel binnen ruimte nodig natuurlijk. Buiten staan gezellige zitjes met witte tafels en stoelen. Het terras is aangekleed met leuke plantjes en sfeervolle verlichting met aan het eind twee palmbomen. Binnen rechts van de bar hebben ze een hele toffe wand bekleed met mos. Verder hangt er in het midden een enorm scherm waar ze verschillende dingen op afspelen. Links en rechts van het scherm achter de bar staan twee enorme stellingkasten met een stoere uitstraling. Daarin staan onder andere de mooiste flessen drank en toffe accessoires. Achter de bar vind je natuurlijk ook de koffiemachine en het wafelijzer. Geen verstopt keukentje alles wordt gewoon bereidt in het zicht van de gast. Ze hebben trouwens ook een hele mooie stenen tafel staan die wij graag zouden willen hebben! Kortom wij houden van het interieur van Craft en alleen daarmee onderscheiden ze zich al van de rest op Aruba.

Craft Coffee & Bar

HET PERSONEEL

Iedereen die bij Craft rondloopt is echt super vriendelijk. Ze vertellen vol enthousiasme over de zaak en leggen graag het menu en de koffie’s uit. Heb je gewoon zin in een praatje? Geen probleem. Ook als ze ons langs zagen lopen op de boulevard, zwaaiden en groetten ze met een grote glimlach. Het maakt ook niet uit waar je op het terras zit je krijgt overal dezelfde aandacht en ze komen vaak genoeg langs mocht je wat willen vragen of bestellen. Er staat een super leuk team in Craft waar gewoon niks op aan te merken is.

Craft Coffee & Bar

Craft Coffee & Bar

HET ETEN

Craft heeft echt mega lekkere huisgemaakte Luikse wafels. Daarbij kan je ook nog eens kiezen uit de meest heerlijke varianten want naast gewoon een wafel kan je ook gaan voor een wafel met de meest geweldige toppings. Je kan de wafels dan ook de hele dag door bestellen. Daarnaast hebben ze ook een aantal ontbijtjes op het menu staan zoals bijvoorbeeld oats met van alles erop en eraan en yoghurt met fruit en granola. Ook hebben ze regelmatige dag specials. De koffie’s worden gemaakt met de bonen van Panther Coffee. Wij maakten hier trouwens kennis met de cold brew en it is very good! Verder staan er mooie dranken op de kaart, te gekke craft beers en zijn de cocktails verrassend en super lekker.

Craft Coffee & Bar

Je snapt waarom dit onze favoriete hotspot is en wanneer we weer in Aruba zijn komen we zeker terug. Dus hopelijk tot snel guys!

Craft Coffee & Bar

J.E. Irausquin Blvd. 348A

Palm Beach, Aruba

www.craftaruba.com

Openingstijden

Craft is van ’s ochtends 07:00 tot ’s avonds 01:00 geopend en op vrijdag en zaterdag tot 03:00 ’s nachts.

2 Comments

 1. Yvonne september 19, 2016 at 4:16 pm

  Ik ben gisteren terug gekomen van Aruba, maar heb deze hotspot gemist 🙁

  Reply
  1. 88 Food september 19, 2016 at 4:56 pm

   Oh jammer! Maar vast bij een hoop andere leuke spots geweest. 🙂 En hoe was Aruba?

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.