De Pasta Kantine

Sinds 19 januari kan je ook in het Zeeheldenkwartier van Den Haag genieten van heerlijke en betaalbare pasta’s van de Pasta Kantine. Wij van 88 Food namen natuurlijk een kijkje begin deze maand en proefden voor! Bij de Pasta Kantine heb je keuze uit verschillende authentieke pasta’s, salades en desserts. In deze keuken draait het om de smaak en de kunst van het weglaten, ook wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse en biologische producten. Op de lasagne na kan je alle gerechten met volkoren of glutenvrije penne bestellen. Alle pasta’s en salades kan je als normale of kleine portie bestellen en alle gerechten zijn onder de 15 euro, ideaal dus voor wanneer je geen zin hebt om te koken of voor studenten! Ook voor Take Away kun je bij de Pasta Kantine terecht.

De Pasta Kantine Den Haag

Ambiance / Interieur

De Pasta Kantine is gevestigd in een oud bank gebouw met grote mooie ramen. Op deze ruiten staat groot het logo van de Kantine, ook bij binnenkomst zie je meteen het leuke logo boven de bar pronken. Het pand is stoer en sfeervol ingericht met een open keuken en een lounge hoek. De tafels en stoelen van het restaurant doen je terug denken aan je schoolkantine. Je ziet dat er goed is nagedacht over de inrichting en het geheel is dan erg tof.

De Pasta Kantine Den Haag

Het personeel

De jongens en meiden van de bediening zijn erg vriendelijk en helpen je met een glimlach. Wij waren er op een maandag dus het was niet erg druk maar volgens ons werkt het team ook bij drukte goed samen en hoef je niet lang te wachten. Ze geven je precies de aandacht die je zou willen zonder dat ze te vaak langs komen. Ook hebben ze kennis van de kaart en vraag je naar bijvoorbeeld de desserts dan vertellen ze dit aan je en hoeven ze niet eerst de kaart erbij te pakken of aan je te geven. Kortom een team dat weet wat ze doen en op elkaar ingespeeld zijn.

De Pasta Kantine Den HaagDe Pasta Kantine Den Haag

Het eten

Wij waren er met een groep van vier en de pasta’s smaakte erg goed en de normale portie was niet te weinig. Denise had een kleine pasta en een kleine salade, ook de salade smaakte lekker. En ook die porties waren goed zo bij elkaar. Wat je ziet is dat veel mensen een kleine pasta nemen en een grote salade delen. De gerechten zijn inderdaad zoals ze zelf zeggen eenvoudig, vers en op smaak. Wat je krijgt is erg netjes voor de prijs dus die prijs/kwaliteit verhouding is top. Het lekkerste die avond was het dessert van Nick, de Torta di Mele e Amaretto (Appeltaart met amaretto, amandel en huigemaakte appelstroop)! De dames van onze groep hadden de tiramisu die ze ook erg lekker vonden. Maar dat taartje is echt een aanrader!

De Pasta Kantine Den Haag

De Pasta Kantine

Prins Hendrikplein 15

2518 JC Den Haag

Tel: 070 3107892

7 dagen per week geopend van 12:00 tot 22:00.

* De Pasta Kantine is bereikbaar met tram 17 halte Zeeheldenkwartier. Parkeergelegenheid is er beperkt en alleen betaald.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.