DinnerDinsdag / Sushi Shop Rotterdam

Vorige maand gingen we voor de laatste keer op pad voor DinnerDinsdag. We hadden super veel zin in sushi en de restaurantkeuze was dan ook zo gemaakt, Sushi Shop! Dit is een vrij nieuw sushi restaurant op de Westblaak naast Sugo (je weet wel van die lekkere pizza). Samen met Steve hadden we hier redelijk vroeg afgesproken omdat we allemaal gelijk van werk/stage kwamen. Eenmaal binnen werden we vriendelijk ontvangen door een jonge meid en kozen we een tafel bij het raam. Zij vertelde ons het concept en wat we konden bestellen voor de DinnerDinsdag muntjes. Verder zagenw e op het menu veel mooie en lekkere gerechtjes staan dus we waren erg benieuwd!

DinnerDinsdag // Sushi Shop Rotterdam

AMBIANCE / INTERIEUR

Sushi Shop is een splinternieuwe zaak, het interieur ziet er dan ook mooi en modern uit. Ze hebben gekozen voor donkere kleuren en natuurlijk zijn er wat Aziatische accenten. Er is een open keuken waar je de koks aan het werk ziet. Verder is het niet een heel grote zaak en ze zullen het voornamelijk ook hebben van take-away en bezorging. Wij vinden het dan ook niet een restaurant waar je gezellig uitgebreid gaat dineren en lang tafelen. Wel ideaal dus voor een snelle maaltijd ’s middags of ’s avonds.

DinnerDinsdag // Sushi Shop Rotterdam

THE FOOD

Op het menu van de Sushi Shop vind je weinig standaard sushi’s en juist originele die je niet snel tegenkomt bij de bekende ‘all you can eat’ restaurants. De gerechten zien er ook erg mooi en verzorgd uit. Voor de DinnerDinsdag muntjes kregen we een gerecht met 3 keer 3 verschillende maki’s, een nigiri en wat edamame. Ook bestelden we een ‘salmon lover’ box. Stuk voor stuk smaakten de sushi’s heerlijk en vers. We kregen er ook nog een bakje rijst bij, twee verschillende soorten sojasaus en natuurlijk wasabi. We hebben erg lekker gegeten en je proeft het verschil met de sushi’s van de ‘all you can eat’ restaurants. We willen dan ook zeker nog een keer meer van de speciale sushi’s gaan proeven! De prijzen zijn trouwens erg netjes, helemaal voor de kwaliteit die je krijgt.

DinnerDinsdag // Sushi Shop Rotterdam

Sushi Shop

81 Westblaak

3012 KG Rotterdam

W: www.sushishop.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.