Foodsafari bij Market 33

Begin deze maand gingen we met twee vrienden op foodsafari bij de urban foodcourt van de Zuidas genaamd Market 33. Nou ligt Amsterdam niet naast de deur voor ons dus gingen we met z’n alle gass, gass, linkerbaan op naar de Zuidas met een lekker vakantie playlistje op. Eenmaal aangekomen parkeerden we zo goed als voor de deur en waren we fashionably late. We werden hartelijk ontvangen door Femke en kregen onze in safari stijl perskaarten. Na een bezoekje aan de bar kon de foodsafari beginnen. Maar goed ook want onze magen brulden harder dan de leeuwen in Artis! En met een flinke gin-tonic op een lege maag zou het misschien wel eens te gezellig gaan worden.

Foodsafari Market 33 AmsterdamFoodsafari Market 33 Amsterdam

AMBIANCE / INTERIEUR

Market 33 heeft inderdaad een lekkere urban uitstraling. De verschillende foodstands hebben een zwart stalen frame en een houten bar/uitgifte. Door de hele foodcourt vind je mooie planten, toffe lampen en industriële aspecten. Alle ondernemers hebben hun stand ook mooi aangekleed en er zijn verschillende bars te vinden om drinken te halen. Door het midden bevinden zich verschillende zitplekken waar je kan genieten van je eten. Wat ook cool is en deze foodcourt anders maakt dan andere is dat het niet één vlakke hal is maar het trapsgewijs oploopt naar achter. Dat maakt van Market 33 best wel een unieke ruimte. Uiteraard is er ook een terras buiten.

Foodsafari Market 33 AmsterdamFoodsafari Market 33 Amsterdam

THE FOOD

Bij Market 33 vind je een breed assortiment aan gerechtjes, van Aziatsich streetfood en gourmet pita’s tot aan healthy food en flammkuchen. We begonnen onze safari bovenin met Vietnamese springrolls, mini pita’s in zes verschillende smaken, vegetarische bitterballen, flammkuchen en Thaise kip en viskoekjes. Alles smaakten erg lekker en we waren allemaal aangenaam verrast door de heerlijke gourmet pita’s. De vegetarische bitterballen en flammkuchen waren ook echt een hit en smaken super! Tijd om verder op safari te gaan waarna we al snel oog in oog stonden met sushi, een steakburger met friet en een steamed bun. Ook proefden we een lekker pasta-gerechtje van de Italiaan en sloten we af met de Thaise signature phad thai.

Foodsafari Market 33 Amsterdam

Alles bij elkaar een zeer geslaagde foodsafari met eigenlijk alleen maar lekker eten en gezelligheid. Dus ben je een keer op de Zuidas, dan is Market 33 zeker een bezoekje waard. Na een Latijns-Amerikaanse sing-a-long in de auto sloten we onze avond af met een klein dessert bij Luciano’s in Den Haag.

Foodsafari Market 33 Amsterdam

Market 33
Claude Debussylaan 33
1082 MC Amsterdam
W: www.market33.nl

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 21:00.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.