Frietwinkel

Yes, de bekende Frietwinkel uit Utrecht heeft haar tweede vestiging geopend in Den Haag! Nu hoeven we niet meer eerst een uur te reizen voordat we kunnen genieten van deze heerlijke biologische frieten. Afgelopen donderdag was de opening van de Frietwinkel en daar waren wij natuurlijk bij. Want Roderick en Siem hebben een super concept neergezet, wat begon met de Frietfiets op de biologische markt in Utrecht. Waarna ze al snel op verschillende festivals en evenementen stonden resulteert nu in een tweede Frietwinkel. Dit feestelijke feit hebben we dan ook gevierd afgelopen donderdag met veel gezelligheid, cocktails en natuurlijk verse friet! Volgens de Haagse dichter echte ‘super friet’ en die twee woorden galmde dan ook meerdere malen door de korte poten in Den Haag die avond.

Frietwinkel Den Haag

Frietwinkel Den Haag

AMBIANCE / INTERIEUR

De Haagse Frietwinkel is niet zomaar een ordinaire snackbar maar een hippe, mooie zaak in een hoekpand aan de korte poten. Grote manden van staaldraad met daarin biologische aardappelen en de unieke frietsnijder pronken achter het grote raam. Het menu kan je vinden op het letterbord aan de muur en wil je even rustig van je frietje genieten dan kan je boven plaats nemen bij één van de zitjes. Verder is het interieur lekker stoer en industrieel met verschillende grijstinten.

Frietwinkel Den Haag

Frietwinkel Den Haag

PERSONEEL

Het team van de Frietwinkel is jong en hip en bestaat uit jongens en meiden. Ze zijn vriendelijk, enthousiast en hebben donderdag laten zien dat ze flink kunnen knallen.

Frietwinkel Den Haag

Frietwinkel Den Haag

HET ETEN

Wij kenden de Frietwinkel al uit Utrecht waar de frieten echt heerlijk smaken. Ze hebben dan ook niet voor niets de AD friettest in 2015 gewonnen. Na afgelopen donderdag kunnen we zeggen dat de frieten hier in Den Haag ook echt weer heerlijk zijn, dat was lang geleden dat we zulke lekkere friet hadden gegeten. Een normale portie friet kost trouwens € 2,50. Verder serveert de Frietwinkel natuurlijk ook snacks zoals verschillende soorten kroketten en de bieterbal (bitterbal van biet). We gaan snel nog een keer langs om ook deze te proeven! Ook de sauzen zijn top, zo hebben ze een hele lekkere mayonaise en wat dacht je van pompoenketchup? De vegetariër komt ook aan zijn trekken bij de frietwinkel want naast friet en de bieterbal hebben ze ook groente- en geitenkaas kroketten. Roderick en Siem vinden het belangrijk dat al hun producten biologisch, duurzaam en ambachtelijk zijn. Dat zie en proef je dan ook zeker terug. Last but not least de puntzakjes hebben een handig vakje voor de saus zodat deze gescheiden is van de friet!

Frietwinkel Den Haag

Foto’s door onze vriend Harry Stuurman.

Frietwinkel

Korte poten 23

2511 EC Den Haag

T: 085-27 380 02

E: denhaag@frietwinkel.nl

Zeven dagen in de week geopend van 11:30 tot 21:00.

2 Comments

 1. Mohan Prahaladan augustus 21, 2019 at 5:57 pm

  We want to be a franchiser for the brand .

  Reply
  1. 88 Food augustus 21, 2019 at 7:09 pm

   We’re an online media platform, you’ve to contact the brand itself.

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.