Fruits de Mer Voorburg

Begin deze maand hebben we de meest lekkere oesters ever gegeten bij restaurant Fruits de Mer. Deze hotspot bevindt zich gewoon bij ons om de hoek in Voorburg. Nadat we hun uitnodiging ontvangen hadden waren we erg benieuwd naar het restaurant. Wij zijn namelijk echte seafood lovers en houden van fruits de mer plateaus, oesters, kreeft en noem maar op! Na een heerlijke, zonnige zaterdag gingen we op pad en werden we super vriendelijk en gastvrij ontvangen. We namen lekker buiten op het terras plaats en lieten ons verrassen door de chef.

Fruits de Mer Voorburg

Fruits de Mer Voorburg

AMBIANCE / INTERIEUR

Fruits de Mer kan je vinden in de gezellige Herenstraat. Het is een visrestaurant in het hogere segment maar daardoor zeker niet minder toegankelijk. Het personeel is jong, enthousiast en erg vriendelijk. Veel mensen kunnen nog wat leren van de jonge gastvrouw die ons hielp. Wat ook tof is is dat de chefkok veel van zijn gerechten zelf uitserveert en bij iedereen aan tafel komt om te vertellen over zijn gerechten. Ze hebben allemaal de juiste kennis en de persoonlijke aandacht voor ons als gasten is erg fijn. Aan het interieur is duidelijk te zien dat het gaat om een visrestaurant. Van de naam in blauwe neonletters tot aan de velvet blauwe banken en stoelen. Met aan de linkerkant een mooie bar met schubben patroon en leuke tegeltjes op de muur. Verder heeft Fruits de Mer leuke accenten en is het hier en daar net tegen het kitsch aan. Overall hangt er dus een relaxte open sfeer en is het een mooi restaurant.

Fruits de Mer Voorburg

Fruits de Mer Voorburg

THE FOOD

Buiten begonnen we op het terras met twee verschillende gin-tonics, waarvan één helemaal paste in de lentesfeer qua smaak en garnering. Hierbij werden we verrast met een oesterplateau. Oh wauw, wat waren die oesterbereiding lekker! Daarna volgde de amuse, yum daar wilden we er stiekem nog één van. We dachten als dit slechts een impressie van de gerechten is, beloofd het veel goeds. De belofte werd waargemaakt, iedere keer wanneer chef Bart aan tafel kwam en het gerecht uitlegde, was het daarna genieten. Super zachte coquilles, mooie ceviche, heerlijke smaken en structuren en toffe bereidingen. Alle gerechten waren niet alleen erg lekker, ze zagen er ook stuk voor stuk uit als kleine kunstwerken. Kortom een heerlijke culinaire wandeling door de kaart die we afsloten met een jammie dessert. Fruits de Mer gaat ons dan ook zeker vaker zien!

Fruits de Mer Voorburg

Fruits de Mer Voorburg

Fruits de Mer
Herenstraat 16
2271 CG Voorburg
Website: www.fruitsdemervoorburg.nl

Op dinsdag en woensdag geopend van 18:00 tot 22:00. Donderdag t/m zaterdag geopend van 12:00 tot 22:00.

Give-Away
Ben je ook gek op gin-tonics en houd je van oesters of wil je ze graag een keer proberen? Houd dan onze Instagram in de gaten! We mogen namelijk van Fruits de Mer iets lekker weggeven aan één van jullie.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.