Good Food Tour Den Haag

Vorige week woensdag maakten we met Foodora een Good Food Tour op de fiets door het gezellige Den Haag. We gingen die avond langs drie restaurants en kregen bij aankomst op het Foodora kantoor een mooie fiets met roze box voorop. Handig want daar konden we gelijk onze tas in doen! Het was een heerlijke zomerse avond en toen iedereen er was gingen we op pad naar de eerste hotspot genaamd Oni. Bij dit Japanse restaurant in de Prinsestraat kregen we het voorgerecht van de avond en wauw, wat was dat een traktatie.

Good Food Tour Den Haag

Good Food Tour Den HaagVan sushi donut tot haute cuisine friet

We waren nog nooit bij Oni geweest maar we hadden het restaurant inmiddels wel al aan ons to eat lijstje toegevoegd, na een paar keer langs gelopen te zijn. Dus alleen dat was al een super verrassing, helemaal toen we hoorden dat we hun befaamde sushi donut gingen proeven! Yes, je hoort het goed een sushi donut. Echt waanzinnig lekker en de amuse van tonijn trouwens ook. Wij gaan dan ook zeker terug naar deze Aziatische hotspot.

Good Food Tour Den Haag

De volgende stop was Friet District aan het einde van de Prinsestraat. De snackbar waar sterrenchef Niven Kunz achter zit kenden we natuurlijk al en onze blog lees je dan ook hier. Dennis (één van de eigenaren) vertelde ons met veel enthousiasme van alles over zijn producten. We kregen alle huisgemaakte sauzen te proeven met natuurlijk veel friet erbij. Ook proefden we een aantal snacks zoals de hamburger, kroketten en een milkshake. De hamburger is echt een aanrader en het was lang geleden dat we een kroket hadden gegeten. Superleuk ook dat we een pot ketchup cadeau kregen voor thuis.

Good Food Tour Den Haag

Good Food Tour Den Haag

Good Food Tour Den Haag

Vakantiegevoel in eigen stad

Tijd om een stukje te fietsen. We reden door de binnenstad naar het plein waar we buiten op het terras van Gusto plaats namen. Er hing een super gezellige sfeer op het plein en alle terrassen zaten goed vol. Dat samen met de leuke lampjes en de temperatuur gaf een echt vakantiegevoel, helemaal toen het plateau vol Italiaanse desserts op tafel kwam. Van een chocolate lava cake tot aan een semifreddo, er lag van alles op. Een mooie afsluiting van een heerlijke avond.

Good Food Tour Den HaagGood Food Tour Den Haag

We willen Foodora dan ook bedanken voor de leuke Good Food Tour en gezellige avond. Voor wie benieuwd is naar één van de restaurants waar we langs geweest zijn, via Foodora kan je ook thuis genieten van bijvoorbeeld de sushi donut. Deze wordt dan netjes per fiets bezorgd, lees hier meer over in onze review die we eerder schreven.

1 Comment

  1. Pingback: Promoter voor foodora & food blogger. Hoe is dat? - foodora blog

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.