Healthy Hotspots Aruba

Tijdens onze vakantie op Aruba vonden we het leuk om op zoek te gaan naar spots die je er niet snel zou verwachten. Al snel kwamen we uit op een aantal toffe healthy hotspots. De Arubanen houden (net als ons) van lekker eten en naast de lokale gerechten en betere restaurants vind je er ook verschillende Amerikaanse fastfoodketens. Maar op Aruba wordt er ook fanatiek gesport (crossfit is daar bijvoorbeeld helemaal in) en daarbij zijn er dus ook genoeg mensen die eens voor de afwisseling een gezonde maaltijd willen eten. De tentjes in onze lijst lopen dan ook erg goed en zijn niet alleen interessant voor de sporters en healthfreaks. Je kan er namelijk gewoon echt goed en lekker eten en dat het ook nog eens gezonde maaltijden zijn is alleen maar een gunstige bijkomstigheid. Ook staat er een tentje bij met natuurlijk ijs en vertellen we je waar je de beste koffie kan drinken.

Healthy Hotspots Aruba

Healthy Hotspots Aruba

Garden Fresh Café

We beginnen met het Garden Fresh Café in de High Rise area. Een leuke spot waar je kan ontbijten en lunchen vlakbij het strand (Palm Beach) met een mooi interieur. Hier kan je terecht voor salades, wraps, snacks, burritos, sapjes en smoothies. Bestel dat alles als signature of stel ze zelf samen. Het is allemaal gemaakt van verse, biologische en kwaliteitsproducten. Het personeel is erg vriendelijk en helpen je graag kiezen. Wij hebben er een keer erg lekker geluncht en zijn nog een keer langs gegaan voor een smoothie met een healthy snack. Garden Fresh is dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00.

Healthy Hotspots Aruba

Garden Fresh Café

J.E. Irausquin Blvd 87 (Playa Linda Beach Resort)

Palm Beach, Aruba

Healthy Hotspots Aruba

PurelyGreen

Onze Arubaanse vriend tipte ons over deze toffe spot waar ze onwijs lekkere salades schenen te serveren. Dus wij reden nieuwsgierig naar Paradera om te gaan proeven tijdens de lunch. We kwamen binnen bij een klein zaakje met open keuken en maar een paar zit plaatsen. We werden meteen vriendelijk geholpen en de serveerster legde ons het concept uit. Ook hier kan je zelf je salade samen stellen maar wij gingen voor twee signature salads en een huisgemaakte limonade. Alles smaakte echt heerlijk en we hebben lang niet zo’n goede salade gegeten. Leuk ook om te zien dat er veel bestellingen werden afgehaald door de lokale mensen. PurelyGreen zit een beetje verstopt maar is zeker de moeite waard en anders laat je jouw maaltijd bezorgen want ook dat doen ze. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 15:00 en 17:00 tot 21:00. Op zaterdag van 11:00 tot 17:00.

Healthy Hotspots Aruba

Healthy Hotspots Aruba

PurelyGreen

Paradera 34C

Paradera, Aruba

Healthy Hotspots Aruba

Stickhouse Aruba

Stickhouse is een kleine stand in de Paseo Herencia Mall met vriendelijk personeel achter de ijskar. Ze verkopen verschillende smaken gelato, niets bijzonders natuurlijk voor een warm eiland. Maar Stickhouse gaat voor kwaliteit en natuurlijke producten in de vorm van een heerlijk Italiaanse ijsje. Het concept komt dan ook vanuit Italië. Naast heerlijke fruit smaken hebben ze ook uniekere smaken zoals cheesecake en mojito. De ingrediënten lijst is kort en puur, water, groente vezels, melk, suiker en proteïne. De sorbets zijn trouwens zuivelvrij en bevatten alleen fructose. Nou zijn wij geen hele erge ijsliefhebbers maar deze zijn echt te lekker! Ze hebben sinds kort trouwens een tweede ijskar staan in de Renaissance Mall in Oranjestad. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 en de ander elke dag van 17:00 tot 22:00.

Healthy Hotspots Aruba

Tip

Voor goede koffie en heerlijke wafels ga je naar Craft, één van de hipste zaken op het eiland en onze favo hotspot.

Ayo!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.