Hudson Bar & Kitchen

Sinds kort kan je ook in Zoetermeer genieten van American dishes. Hudson Bar & Kitchen geeft je een Amerikaanse beleving en neemt je op de kaart mee op een culinaire ontdekkingreis met typisch Amerikaanse gerechten. Zo hebben ze ribs, chili’s, hot dogs, wraps en burgers en dat alles met frites en coleslaw on the side. Ook de desserts zoals een cheesecake en Oreo milkshake sluiten helemaal aan. Al is laatst genoemde niet zo lekker als de homemade versie van Denise!

Hudson Zoetermeer

Hudson Zoetermeer is gevestigd in de mooie Sara Lydia Hoeve en het interieur straalt een stoere Amerikaanse sfeer uit met grote houten balken, chesterfield banken en buffalo- koppen en schedels. Op de muren hangen foto’s van American classics en beroemdheden zoals Kate en Jennifer Hudson.

Hudson Zoetermeer

Zo gingen mijn vriendin en ik twee weken geleden op reis naar the States (7 minuten rijden!) om Amerikaans te gaan genieten. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw, zij nam onze jassen aan en liet ons plaats nemen aan de bar waar we genoten van een lekkere cocktail.

Hudson Zoetermeer

Eenmaal aan tafel op de lekkere chesterfield bank kozen we als voorgerecht de Route 67, een selectie van de starters om te delen. Ik vind het vaak leuk om verschillende gerechtjes te proeven als er meerdere lekkere dingen op het menu staan. Het voorgerecht bestond uit de Lazy Sunday Nacho’s, Coco Shrimps, Smokey Beef Wrap en Crunchy Chicken. Het smaakte allemaal erg goed met als favoriet de wrap (heerlijke combo met de cranberrycompôte & pecannoten) en kip (lekker krokant en mals van binnen).

Hudson Zoetermeer

Als hoofdgerecht nam ik Hudson’s Mix Up, zo kon ik toch de burger proeven in mini vorm maar ook de sparerib, satéspies en gegrilde kip. Denise ging voor de Mexican Burger met o.a. guacamole, bacon en nacho’s. Mijn burger smaakte echt super en had een hele lekkere rook/grill smaak, ik weet nou niet of het de burger zelf was, hun geheime saus of de combinatie daarvan! De rest van het vlees smaakte ook goed en ik was verrast door de malsheid van de kip. Meestal zijn ze vrij droog bij een mixed grill maar deze zeker niet!

Time for dessert, na enige twijfel gingen we er toch voor want als je het doet moet je het natuurlijk goed doen. Denise proefde de homemade cheesecake, die bijna lekkerder was dan menig andere die zij at. Zelf nam ik de Oreo Milkshake, de shake is lekker maar helaas ben ik verwend en smaakt onze variant lekkerder! Ik zou ook de grote toef slagroom die ze erop spuiten weg laten.

Nog even over het bedienend personeel, complimenten. Iedereen is erg gastvrij, vriendelijk en ze kunnen een goede uitleg geven over de gerechten. Kortom dit was zeker een avondje Amerikaans genieten in eigen stad!

Hudson Zoetermeer

Hugo de Grootlaan 2

2729 NC Zoetermeer

Tel: 079 740 00 40

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.