Hudson Beach

Het seizoen is begonnen en de strandtenten zijn weer de grond uit gestampt. Iedereen heeft volop kunnen genieten van de eerste zonnige dagen, zo ook wij. Van relaxte chillsessie’s op ons balkon tot aan hangen en lunchen bij beachclubs. Daarom vandaag meer over Hudson Beach, een fijne strandtent met Californische twist op het Zuiderstrand van Kijkduin.

Hudson Beach Kijkduin
Hudson Beach Kijkduin

AMBIANCE / INTERIEUR

Hudson Beach is nog vrij nieuw want de zaak opende vorig jaar voor het eerst haar deuren. De strandtent is onderdeel van de bekende Hudson restaurants waarvan je er ook één op de boulevard vindt van Kijkduin. Het interieur is lekker fris en licht. Op de muren vind je handgeschreven quotes, black & white foto’s en tekeningen. Er staan diverse planten en bloemen door de zaak en ze hebben een overdekte veranda. Naast het restaurant en de veranda hebben ze ook twee terrassen en een buitenbar. Genoeg plekken dus! Wat trouwens ook erg fijn is dat je gratis kan parkeren in Kijkduin.

Hudson Beach Kijkduin
Hudson Beach Kijkduin

THE FOOD

Bij Hudson Beach kan je terecht voor ontbijt, lunch, diner en alles er tussen in. Het menu bestaat dan ook grotendeels uit all day beachfood and we love it. Gewoon allemaal lekkere kleine gerechtjes om te delen of zelf van te genieten. De fish cookies en smokey beefwrap zijn aanraders. Er is voor ieder wat wils, van de vlees- of visliefhebber tot aan de vegetariër. Er is zelfs een vegan burger! Nick’s favoriete burger is de Korean Crunchy Chicken. Uiteraard mogen de lekkere drankjes ook niet ontbreken en maak je het dagje strand af met een mooie cocktail. Ook dit jaar zullen we er vast weer een aantal keer te vinden zijn dus laat die zonnige dagen maar komen!

Hudson Beach Kijkduin

Hudson Beach
Strand Zuid 17
2554 ZZ Kijkduin
W: www.hudsonbeach.nl

Liefs, Denise & Nick

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.