K&B Kralingen

Zoals jullie een aantal weken geleden gezien hebben maakten wij een heerlijke terrassentour door Rotterdam. Tijdens deze tour kwamen we langs een aantal erg toffe hotspots waaronder K&B. Een gezellige zaak met kantine en biertuin, daar staat K&B dan ook voor. Of door mensen uit de buurt ook wel kip en bier genoemd. Toen met de tour waren we er alleen even voor een drankje en een klein barbecue hapje maar laatst zijn we terug geweest en hebben we er gegeten! Want K&B Kralingen hoort zeker bij onze lijst van Rotterdamse hotspots.

K&B Kralingen

Ambiance / Interieur

Het eerste wat je ziet wanneer je aankomt is de gezellige biertuin met stoere barbecue’s van Rookbaard. Daarachter ligt de kantine met op de gevel K&B in grote groene letters. Er hangen leuke lampjes buiten en met de gekleurde parasols en het zonnetje erop krijg je meteen een vakantiegevoel. Kortom de tuin is erg uitnodigend, chill en super gezellig. Het restaurant gedeelte binnen oftewel de kantine is ook helemaal bijpassend ingericht, stoer en simpel. Veel hout en mooie bijlen aan de muur, ook hebben ze leuke blikjes vis (die ook verkocht worden!). Dus qua ambiance zit je zeker goed daar in Kralingen, helemaal in Mediterrane sferen.

K&B KralingenK&B Kralingen

Het personeel

Het bedienend personeel is vriendelijk en sympathiek. Ze zijn hier misschien niet jong en hip maar wel ervaren en volwassen, wat de bediening ten goede komt. BBQ koning Jerryl verteld je graag meer over de barbecue en het eten wat hij daarop bereidt. Je kan ze alles vragen en ze zullen hun uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen.

K&B Kralingen

Het eten

Bij K&B Kralingen hebben ze een kleine menukaart met heerlijke en eenvoudige gerechten. Simpel maar wel vol smaak en liefde. Zo hebben ze lekkere kleine gerechtjes en hapjes vooraf of om te delen bij de borrel. Wat dacht je van een mooie nacho schotel of een super bretzel? Verder staan er natuurlijk burgers op het menu en kun je kiezen voor een heerlijke salade met pulled chicken en bacon of een lekker kippetje met friet. Daarnaast hebben ze ook nog vis en vlees van de dag zoals een mooie gerookte zalm of een prachtig stuk brisket. En zelfs de vegetariër kan hier genieten van lekkers! Wat ook leuk om te weten is dat ze verschillende weekspecials hebben, bijvoorbeeld de ‘burger monday’ en op woensdag de ‘chilli chilli bang bang’ (Tex-Mex style dinner met bier of een margarita).

Verder is de prijs/kwaliteit verhouding top dus je zult hier ook regelmatig studenten tegen komen.

K&B KralingenK&B KralingenK&B KralingenK&B Kralingen

Kantine & Biertuin (K&B Kralingen)

Oudedijk 4

3062AE Rotterdam

Tel: 010 290 8448

E: info@kenbkralingen.nl

Openingstijden

Ma – Do: 12:00 – 00:00

Vr – Za: 12:00 – 01:00

Zondag: 12:00 – 23:00

K&B Kralingen

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.