KEET Rotterdam

Afgelopen zaterdag reden we naar één van onze favoriete steden, Rotterdam. Na de auto aan de Maas geparkeerd te hebben liepen we heerlijk in het zonnetje over de Willemsbrug naar KEET. De overheerlijke wafels van onze vriend Desmond werden die dag gelanceerd in het café van KEET. Tijdens dit feest stond er een dj plaatjes te draaien en kon iedereen de verschillende wafels proeven met een glaasje wijn. De man achter Our Hangry Kitchen stond natuurlijk zelf in de keuken en er was een leuke proeverij van Hug the Tea met onder andere matcha. Daarnaast staat de store van KEET vol toffe producten dus wij hebben ons die dag goed vermaakt!

KEET Rotterdam

KEET Rotterdam

AMBIANCE / INTERIEUR

KEET is een store, pop up en café in één vol bijzondere producten waar je in een relaxte sfeer een cadeau of iets moois voor thuis kan zoeken. KEET is een pop up in de zin van een wisselend assortiment aan merken, kleine webshops kunnen bijvoorbeeld hun producten bij KEET verkopen. Dus de locatie en winkel is blijvend en niet tijdelijk. KEET is echt een prachtige conceptstore om te zien, lekker licht, veel wit en verder hip en modern ingericht. Er hangt een heerlijke sfeer waardoor je je eigenlijk meteen thuis voelt. Achterin bevindt zich de kleine open keuken waar de wafels en koffie’s gemaakt worden. Daarnaast vind je het café waar je van al dat lekkers kan genieten, ook kan je er perfect achter je laptop werken. Er is dan ook gratis wifi aanwezig. Kortom wil je even ontsnappen aan de drukte van het Rotterdamse centrum dan kan je bij KEET terecht.

KEET Rotterdam

HET PERSONEEL

Het is natuurlijk geen restaurant maar een conceptstore met café. Toch is iedereen die bij keet werkt supervriendelijk en gastvrij. Je wordt enorm goed geholpen, ze kunnen enthousiast vertellen en hebben allemaal een mooie glimlach.

KEET Rotterdam

KEET Rotterdam

HET ETEN

In het café kan je terecht voor goede koffie, huisgemaakte smoothies en lichte lunch gerechten. KEET gaat voor kwaliteit en gebruikt alleen eerlijke en verse producten. Op dit moment hebben ze verschillende soorten wafels op het menu staan, allemaal naar de recepten van Desmond. Hartig, zoet, klein, groot en met de meest heerlijke toppings. Wij begonnen met een koffie, kokos cappuccino, sweet chick wafel en Japanese style wafel. Wauw, echt super lekker en verrassende combi’s. Ook kregen we nog mini’s te proeven van de courgettewafel met Rotterdamse kaas, ook al zo jammie. Na het rondsnuffelen door de winkel en bijkletsen met bekenden gingen we ook nog maar voor de cinnamonwafels en nog zo’n lekkere kokos cappuccino. Waarna we met wat leuke cadeau’s naar huis gingen. Dus houd je van wafels, wil je een keer iets verrassends eten of gewoon de wafels van Our Hangry Kitchen proeven? Dan is KEET de place to be en als je er dan toch bent raden we je aan zeker door de store rond te neuzen.

KEET Rotterdam

KEET – Store / Pop up / Café

Oppert 2a

3011 HV, Rotterdam

www.keetrotterdam.nl

Openingstijden

Geopend van dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 en op maandag gesloten. Vrijdag van 9:30 tot 20:00, zaterdag van 9:30 tot 17:00 en zondag van 12:00 tot 17:00.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.