MingleMush

Je hebt het vast al gezien op onze Instagram, er is een nieuwe foodhall in Den Haag. MingleMush dook ineens op en we gingen er vlak na de opening meteen heen om eens een kijkje te gaan nemen. We vinden het echt super dat er eindelijk allemaal leuke plekken in Den Haag komen. Zo kon je ook al eerder lezen over Hofhouse. MingleMush ligt naast het centraal station tegenover New Babylon. Wij hopen echt dat ze het gaan halen want veel concepten in New Babylon hebben het niet volgehouden. Dus ren niet gelijk naar het winkelcentrum van Den Haag maar ga eerst ook eens langs MingleMush voor een lekker drankje en een hapje. Want er zitten een paar hele lekkere dingen tussen!

AMBIANCE / INTERIEUR

De ruimte waarin de foodhall gevestigd zit was altijd een donker hol wat leeg stond. Super dus dat ze zo’n concept in geopend hebben. Al je nu aan komt lopen ziet het er een stuk beter en levendiger uit, helemaal met mooi weer. Helaas door de plek zijn er nog steeds donkere stukken maar eenmaal binnen is het een gezellig boel. Dat begint al in de entreehall waar een leuke fotowall is met gekke teksten op borden. Het interieur is stoer en industrieel. Er is veel met hout en staal gewerkt. Het is 1600 m² groot en je vindt er 15 food concepten, 3 bars, een bibliotheek, een arcadehall, een speelhoek en een podium. Kortom van alles om jezelf te vermaken. De sfeer is dan ook lekker relaxt, gezellig en vrolijk. MingleMush staat dan ook voor ‘good food & good mood’.

MingleMushMingleMush

HET PERSONEEL

Een positief verschil met andere foodhallen is dat je hier bediend wordt. Je kan zelf bij één van de food concepten je eten bestellen waar ze soms aanbieden het gerecht naar je zitplaats te brengen. Het bedienend personeel wat rond loopt verzorgt de drankjes en ruimt je tafel af. Een fijn stukje service van MingleMush! Daarbij zijn de jongens en meiden erg vriendelijk en gastvrij. Ze leggen je graag het concept uit en helpen je. Zo wilden wij met vrienden graag buiten zitten maar het terras was vol, geen probleem. Binnen no-time zorgden zij dat er een tafel met vier stoelen buiten stond voor ons.

MingleMushMingleMush

HET ETEN

De 15 food concepten bieden voor ieder wat wils. Van Japans, Thais en Mexicaans tot aan Pools en Italiaans. We beginnen maar gelijk met één van onze favorieten, de DonBrûlée. Een crème brûlée donut die je haalt bij de gelijknamige stand. Hier hebben ze ook een heerlijke chicken & waffles in donut vorm. Beide aanraders! Ernaast vind je Pierogies, heerlijke Poolse dumplings met toppings. Verder hebben we een keer geluncht met de loaded fries on fire van Burger ’n freakin’ fries en jammie tacos van Mixco. Uiteraard hebben we ook een keer een sushi ritto gegeten van The Poke Bar. Maar nog lang niet alles geproefd dus we moeten er snel weer een keertje heen! Dat komt vast goed want het is een heerlijke plek om met vrienden te zijn.

MingleMushMingleMush

MingleMush

Anna van Buerenplein 712

2595DK Den Haag

W: www.minglemush.nl

Dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 10:00 tot 00:00.

2 Comments

 1. Daniëlle juli 17, 2017 at 2:44 pm

  Leuke tip! Ik ga binnenkort een paar dagen naar Den Haag, dus dan is dit wel leuk om naartoe te gaan!

  Reply
  1. 88 Food juli 17, 2017 at 9:49 pm

   Ja zeker doen en vergeet niet langs Don Brulee te gaan! 😉

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.