Nine Bar

Nine Bar stond al een tijdje op onze to-visit lijst en een paar weken geleden gingen we er dan eindelijk eens heen. Op zo’n typisch Nederlandse zomerdag gingen we een dagje naar Rotterdam. We hadden een leuke lijst met spots samengesteld waar we die dag langs wilden gaan samen met een vriend. Na een gezellige ochtend kwamen we rond lunchtijd aan bij Nine Bar, waar we een lekker plekje in de hoek vonden. We waren erg toe aan koffie dus bestelden snel een dubbelshot cappuccino, matcha latte en een normale cappuccino. Terwijl buiten weer een paar druppels vielen zaten wij aandachtig het menu te bestuderen. Het is maar een klein zaakje maar wel erg gezellig en ze hebben een leuke kaart. Wij hebben hier dan ook heerlijk geluncht.

Nine Bar Rotterdam

AMBIANCE / INTERIEUR

Net zoals het toffe logo heeft Nine Bar een simpel interieur, lekker urban en stoer. Zwart, wit en grijstinten kleuren de zaak. De ramen zorgen voor veel licht binnen en in het midden vind je de koffiebar, waar ook gelijk de gerechten gemaakt worden. Zoals we al zeiden is het maar een kleine zaak maar het personeel is hier goed op ingespeeld. Het draait dan ook allemaal soepel. Op de krijtborden aan de muur kan je de specials vinden. Verder hangt er een hele relaxte sfeer en is het personeel enorm vriendelijk en gastvrij. Het zijn ook de details die de zaak sfeer geven zoals de cactussen en planten. Daarnaast hebben ze ook nog een terras aan de voor- en achterzijde. Echt een heerlijk zaakje om even te chillen, te werken of om alleen een koffie fix te halen.

Nine Bar RotterdamNine Bar Rotterdam

THE FOOD

De naam Nine Bar komt van de druk waarmee ze de espresso’s zetten, dat is negen bar. De koffie’s die zij serveren smaken top en de barista’s verstaan dan ook zeker hun werk. De gerechten worden gemaakt met verse en kwalitatieve ingrediënten. Wij aten een heerlijke salade, de befaamde zoete aardappel toast en de maandspecial, een sandwich met pulled duck en sesam hoisin dressing. Allemaal super lekker en dat uit dat kleine “keuken”-hoekje. Ook hebben zij ontbijtjes en zoetigheden naast de salades en sandwiches. Wij konden na deze fijne lunch in ieder geval weer verder op pad door Rotterdam en komen graag terug.

Nine Bar RotterdamNine Bar Rotterdam

Nine Bar

Botersloot 44 A

3011 HH Rotterdam

W: www.nine-bar.com

Op dinsdag tot en met zaterdag geopend van 9:00 tot 17:30 en op zondag en maandag geopend van 10:00 tot 17:30.

BewarenBewaren

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.