Pim Coffee, Sandwiches & Vintage

In het altijd gezellige Zeeheldenkwartier ligt Pim Coffee, Sandwiches & Vintage. Een leuk koffietentje in onze favoriete Haagse buurt waar je naast koffie ook terecht kunt voor de lunch of borrel. Bij Pim ligt de nadruk op groen en gaat het om lekker eten en drinken in een gezellige vintage sfeer. Pim Coffee, Sandwiches & Vintage heeft ook een klein terras voor de deur waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten en wanneer het windje net te fris is dan liggen er lekkere dekens om jezelf mee in te pakken. Kortom bij Pim voel je je al snel thuis!

Pim Coffee, Sandwiches & Vintage

AMBIANCE / INTERIEUR

Het interieur van Pim bestaat uit een gezellige combinatie van vintage meubels en accessoires met hier een daar een wat stoerdere touch. Bij Pim is het net alsof je iemands huiskamer instapt en de warme sfeer voelt. Achterin staat de mooie houten bar waar het koffieapparaat pronkt en lekkere zoetigheden in de etalage liggen. Een soort open keuken net als in een restaurant. Bij Pim Coffee, Sandwiches & Vintage kan je rustig werken/studeren, lezen of een spelletje doen. Bij de kast vol spellen en boeken hebben ze namelijk een zithoek gecreëerd.

Pim Coffee, Sandwiches & Vintage

HET PERSONEEL

Daar kunnen we kort over zijn. Bij Pim zijn ze vriendelijk, behulpzaam en maken ze graag een praatje. Ze komen zelf uit Den Haag en passen helemaal bij de vintage sfeer.

Pim Coffee, Sandwiches & Vintage

HET ETEN

Bij Pim Coffee, Sandwiches & Vintage serveren ze hoge kwaliteit koffie en thee en bakken ze de zoetigheden zelf. Daarnaast hebben ze een brede kennis over ‘de groene revolutie’ en werken ze met zoveel mogelijk biologische producten en superfoods. Ook hebben ze elke dag een nieuwe, verse groene smoothie. Dus voor je shot tarwegras ben je bij Pim aan het juiste adres! Verder kan je er lekker ontbijten, lunchen en brunchen met onder andere yoghurts, sandwiches, soepen en tosti’s. Ook verzorgen ze complete High Tea’s en hebben ze lekkere hapjes voorbij de borrel. Overigens hebben ze ook take away bij Pim.

Pim Coffee, Sandwiches & Vintage

Pim Coffee, Sandwiches & Vintage

Prins Hendrikstraat 113

2518HM Den Haag

T: 070-2130888

E: pimslunch@gmail.com

W: www.pimcoffee.nl

Openingstijden:

Maandag – 10:00 t/m 18:00

Dinsdag t/m Vrijdag – 08:00 t/m 18:00

Zaterdag t/m Zondag – 10:00 t/m 18:00

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.