Pop Up The View

Vorig jaar hadden we een gezellig event in het Naarderbos met aansluitend een heerlijk bloggersdiner. Dit jaar mochten we al echte geluksvogels het menu proeven van Pop Up The View, die van 2 tot en met 28 augustus haar deuren zal openen in het Naarderbos. Het pop up retaurant is een initiatief van chef-kok Roy Moes en het Naarderbos. Terwijl gasten in een informele sfeer met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer genieten, legt de chef-kok iedereen in de watten met zijn menu ‘Chef’s Choice’, een 3- of 4-gangen verrassingsmenu. We waren erg benieuwd naar het menu. Want op de website hadden we al een paar ingrediënten gezien waarmee hij zou gaan werken. De dag begon regenachtig maar gelukkig hadden we uiteindelijk zonnig weer en konden we de amuse op het aansluitende dakterras eten!

Pop Up The View

AMBIANCE / INTERIEUR

Het pop up restaurant The View bevindt zich achterin het pand. Wanneer je de deur van de glazen afscheiding door gaat kom je in een klassiek opgesteld restaurant. Door de combinatie met de vrolijke en felle decoratie hangt er toch een lekkere informele en ongedwongen sfeer. Op de mooi gedekte tafels staan verse bloemen en door de ramen heb je een prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Ook op het aansluitende dakterras kan je genieten van dit indrukwekkende uitzicht, bij mooi weer zit je hier dan ook heerlijk te eten of is het ideaal voor een aperitief en de amuse. Bij binnenkomst vind je links de witte bar. Heel veel meer kunnen we eigenlijk niet vertellen over het interieur, het uitzicht is gewoon het geen wat je aandacht trekt en zorgt eigenlijk al voor de mooie beleving. Het restaurant heet dan ook niet voor niets The View.

Pop Up The View

Pop Up The View

THE FOOD

Zoals we al zeiden waren we erg benieuwd naar het ‘Chef’s Choice’ menu. Eerlijk gezegd begon het bij de amuse wat zwak, dit was een paars mimosa eitje met bieten smaak. Het eitje was gevuld met truffelmayonaise, kappertjes, granaatappel en had een krokantje van zoete aardappel. Helaas proefden we de truffelmayonaise niet echt en was het naast de bietensmaak vrij vlak van smaak. Gelukkig kwam daarna het voorgerecht en die maakten alles meer dan goed! Er verscheen een fruit de mer plateau vol lekkers op tafel. Deze werd spectaculair geserveerd! De schaal was gevuld met oesters, king crab, Hollandse garnalen en venusschelpen. Daarbij kregen we nog wat toast met boter. Oe wat was dat genieten en lekker allemaal! Hier kan je ons onder begraven, haha.

Pop Up The View

Pop Up The View

Het tussengerecht was een erg lekkere bisque van langoustine met een stukje kabeljauw en saffraankroepoek. Ook het verse brioche broodje dat erbij geserveerd werd smaakte super. Alweer een schot in de roos! Voor het hoofdgerecht zocht de chef toch het land op. Deze bestond namelijk uit de ossenhaas van een Hollands melkrund met bataat, paddestoelen en doperwten. Uiteraard met een hele lekkere jus. Het vlees was mooi mals en alles smaakten wederom top. Op naar het dessert, een bonbon van chocolademousse, mango ijs, framboos, parfait van licor 43 en spekkoek. Erg lekker en origineel, alleen de chocolademousse bonbon was iets te hard.

Pop Up The View

Kortom het verrassingsmenu was zeker een culinair feestje met verrassingen! Dus mocht je voor een mooie prijs een keer bijzonder en smakelijk willen genieten op een prachtige locatie dan is Pop Up The View zeker een aanrader. Het 3-gangen menu kost € 39,50 en het 4-gangen menu € 45,50.

Pop Up The View

Pop Up The View

IJsselmeerweg 100

1411 DL Naarden

W: www.popuptheview.nl

Geopend van dinsdag tot en met zondag van 18:30 tot 22:00.

BewarenBewaren

2 Comments

 1. Mylou augustus 2, 2017 at 12:24 pm

  Wat zijn het mooie foto’s geworden! Bedankt voor het leuke gezelschap ❤️

  Reply
  1. 88 Food augustus 3, 2017 at 10:21 am

   Thanks! Jullie ook 🙂

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.