Schmidt Fresh Fish Market in het Marriott Hotel

Afgelopen donderdag gingen wij als echte seafoodlovers naar het Marriott Hotel in Rotterdam. We waren namelijk uitgenodigd voor de try-out van hun wereldwijde primeur. ’s Wereld grootste hotelketen haalt Schmidt Zeevis terug naar Rotterdam met de Fresh Fish Market. Goed nieuws dus voor iedereen die Schmidt Zeevis op het Vaste Land al een tijd moest missen. Vanaf 16 april 2017 is de geliefde lokale visboer weer terug, deze keer dus in het Marriot Hotel waarna zij hier elke derde donderdag van de maand terug keren met de market. Dus genieten van lekkere visjes kan weer in het hart van de havenstad.

Schmidt Fresh Fish Market in het Marriott HotelSchmidt Fresh Fish Market in het Marriott Hotel

AMBIANCE / SFEER

Rotterdam en water horen gewoon bij elkaar en dat zie je dan ook terug in de lobby van het Marriott Hotel. Iedere donderdag zal de lobby omgetoverd worden tot een Mediterrane Fresh Fish Market met een kar vol verse vis van Schmidt Zeevis. Het is er lekker licht en er staat een prachtige bar. Ondanks dat het de lobby is van het hotel, is het gedeelte van de market toch sfeervol ingericht met leuke accenten. Je neemt plaats aan één van de lange tafels waar je geniet van alles. Ook is er een terras waar je met lekker weer kan zitten en bij mooi weer worden ook de visjes buiten op de big green egg gebakken. Het concept geeft een bourgondische ambiance die je doet denken aan een heuse vismarkt. De Fresh Fish Market is lekker toegankelijk en open voor iedereen. Of je nou hotelgast bent of niet, jong, oud, het maakt allemaal niet uit.

Schmidt Fresh Fish Market in het Marriott Hotel

HET PERSONEEL

Bij dit concept is het de bedoeling dat je zelf lekker gaat neuzen tussen de vissen en kleine gerechtjes wanneer je wat wilt bestellen. Natuurlijk loopt er wel bediening rond voor de drankjes, de uitleg van het concept en het opdekken en afruimen. Wil je meer weten over een bepaalde vis dan ka je terecht bij één van de mannen van Schmidt.

Schmidt Fresh Fish Market in het Marriott Hotel

Schmidt Fresh Fish Market in het Marriott Hotel

HET ETEN

Het is een soort all you can eat concept waar je voor 39,50 de hele avond kan genieten van vis. Ook krijg je een etagère gevuld met schelpdieren op tafel en is er een heerlijke vissoep met brood van Jordy’s Bakery. Op de market kan je lekkere koude visgerechtjes pakken en heb je zin in een warm gerecht dan bestel je deze bij de bak met verse vissen. Je hebt de keuze uit heerlijke noordzeevissen zoals makreel, kabeljauw, schartong, schelvis en zeebaars. Deze worden geserveerd met wat groente en friet. We hebben echt genoten van de schelpdieren (yes, oesters!), kleine gerechtjes en de schartong. Dus houd je van vis, zet die derde donderdag van de maand in je agenda en misschien happen we binnenkort samen een oester.

Schmidt Fresh Fish Market in het Marriott Hotel

Fresh Fish Market (Marriott Hotel)

Weena 686

3012 CN Rotterdam

W: www.marriotthotel.nl

Fresh Fish Market opent dit Paasweekend voor brunch en diner. Brunch is van 13:00 – 16:30 en diner van 18:00 – 22:00. Daarna elke derde donderdag van de maand geopend.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.