Stach Utrecht

De meeste van jullie zullen Stach wel kennen denk ik. De toffe eetwinkel vol heerlijke producten en plek waar je lekker een hapje kan doen of wat gezonds kan afhalen in Amsterdam. Want de Amsterdammers waren lucky, Stach had namelijk alleen in onze hoofdstad een aantal filialen. Maar sinds kort niet meer want samen met Stach zelf en een aantal andere bloggers hebben we de eerste Stach winkel in Utrecht geopend, super leuk! En voor ons al een stuk beter te bereiken dan Amsterdam. Nu nog hopen dat ook Rotterdam of Den Haag aan de beurt komt, hint hint! Je spreekt het trouwens uit als Stag, wij gaven er altijd een mooie Engelse draai aan, haha. In ieder geval de opening was erg gezellig en we hebben alvast allemaal lekkere dingen geproefd, zo hebben ze nu ook een aantal nieuwe producten in hun assortiment zoals coldpressed juices, chocolade smaken, kokosyoghurt en chiapudding. De chocolade is trouwens echt zó lekker bij Stach, wanneer wij er zijn gaan er altijd wel een paar repen mee! Kortom houd je van lekker eten dan is Stach zeker de moeite waard om een keer langs te gaan.

Stach Utrecht

Stach Utrecht

Goed nieuws

De pas geopende Stach winkel bevindt zich midden in het centrum. Het is een prachtig oud hoekpand in de Choorstraat met uitzicht op de Dom. Maar dat is niet alles want binnenkort zullen er nog twee locaties openen in Utrecht, namelijk in de Biltstraat en de Twijnstraat. Want als Stach iets doet dan doet hij het goed! Dus heb je zin in een goede kop koffie met wat lekkers maar is er geen plek meer dan kan je binnenkort uitwijken naar één van de andere Stach locaties.

Stach Utrecht

Stach Utrecht

Meer dan een eetwinkel

Bij Stach kan je niet alleen eten en drinken kopen voor thuis maar je kan er ook langs om te lunchen, avond te eten of gewoon een simpele kop thee te drinken. In het pand heeft Stach namelijk een toffe ruimte gecreëerd met uitzicht waar je heerlijk kan zitten om te eten. Wij werden natuurlijk blij van o.a. de marmeren tafels! En heb je geen tijd of geen zin om te koken dan kan je ook wat lekkers afhalen om mee te nemen. Het personeel is super enthousiast en helpt je graag, ook kunnen ze je alles vertellen over de producten. Wist je bijvoorbeeld dat een hippe gordijnontwerpster speciaal de chocolade verpakkingen ontwerpt voor de Stach chocolade. Bij Stach kan je dus terecht voor je ontbijt tot aan je avond maaltijd en alles er tussen.

Stach Utrecht(Die kraftpapieren op de ramen hebben we er tijdens de opening afgetrokken!)

Stach weet wat lekker is en wij kunnen je verzekeren dat weet hij zeker! Dus wanneer kom je onze kant op?

Stach Utrecht

Stach Food

Choorstraat 42

3511 KN Utrecht

Openingstijden

Ma – za 08:00 – 21:00

Zondag 10:00 – 19:00

2 Comments

  1. Pingback: Amsterdam goes Utrecht! | ESN-Utrecht Blog

  2. Marjolein januari 22, 2016 at 5:12 pm

    Een van mn favo werkplekjes!

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.