StationsHuiskamer

De StationsHuiskamer is een echte hotspot die nog maar weinig mensen kennen ondanks dat het zich midden op Den Haag Centraal bevindt. Nick komt dagelijks op Centraal aan voor zijn werk in New Babylon. Vlak na de verbouwing vielen zijn ogen op de ruiten die beplakt waren met grote letters die StationsHuiskamer zeiden. Hij spiekte een aantal keer naar binnen en vond wat hij kon zien er best tof uitzien. Laatst toen we een dagje Haagse hotspots deden konden we eindelijk naar binnen en wat we daar aantroffen was echt super cool! Met zo’n spot is wachten op het station niet meer erg.

StationsHuiskamer

Ambiance / interieur

Het interieur van de StationsHuiskamer is hip, warm en doet je inderdaad denken aan een gezellige huiskamer. Op de grond liggen mooie vloerkleden en er staan lekkere banken en stoelen. Wat heel handig is dat er bij de zitplaatsen stopcontacten en oplaadsnoeren liggen voor elk type telefoon! Bij de stoere counter kun je wat te eten en/of te drinken halen. Ze hebben namelijk ook een kleine menukaart met erg goede prijzen. Mooie planten en cactussen sieren de kamer en in de hoek staat zelfs een platenspeler met LP’s. De huiskamer leent zich ideaal voor studeren, ontspannen, werken en zelfs borrelen of gewoon simpelweg wanneer je op iemand (of je trein) wacht. Je bent namelijk altijd ready-to-go vanuit de huiskamer.

StationsHuiskamer

StationsHuiskamer

Het personeel

Het personeel van de huiskamer is erg vriendelijk en informeert je graag. Wij vonden het ook erg leuk dat ze je goede reis wensen wanneer je vertrekt, dan besef je je opeens weer dat je op het station bent. In de StationsHuiskamer hangen ook schermen met informatie over het O.V. zoals vertrektijden en vertragingen. Je bent trouwens niets verplicht, wil je daar gewoon even wachten zonder consumptie dan is dat ook geen probleem.

StationsHuiskamer

Het eten

Toen we er waren hebben we alleen verse muntthee en een giant chocolate chip cookie genomen omdat we vlak daarna door gingen naar een restaurant. Dit smaakte allemaal erg lekker en je kreeg een flinke beker vol. Ze hebben ook van die kapjes zodat je van je drankje een to-go koffie of thee kan maken. Verder vond ik het eten wat ik zag er erg goed uitzien dus volgens mij zit dat wel snor!

StationsHuiskamer

Kortom dit is een erg fijne hotspot op Den Haag Centraal en erg handig ook voor ons bloggers. Wij konden hier namelijk even ontspannen en onze camera en telefoon opladen. Ook konden we mooi even Instagrammen op de gratis wi-fi, haha. De StationsHuiskamer zit trouwens ook op Rotterdan Centraal. Meer informatie en de gehele menukaart vind je op hun website.

StationsHuiskamer Den Haag CS

Koningin Julianplein 19

2595 AA Den Haag

2 Comments

 1. Facteur oktober 26, 2021 at 7:26 pm

  Kun je op het Centraal Station ook een maaltijd krijgen ? En waar is dat dan ? In de tijd van Babylon waren er diverse restauarants waar ik vaak met vrienden afsprak om samen te eten, o.a. bij een Italiaans restaurant. Inmiddels woon ik al heel lang niet meer in Den Haag en ben niet meer op C.S. geweest sinds Babylon weg is. Valt er nu dus nog een maaltijd te nuttigen ?

  Reply
  1. 88 Food oktober 27, 2021 at 9:02 am

   Dit zit boven de AH To Go. Echt een maaltijd kan je er niet bestellen, wel broodjes, borrelbites en zoetigheden. Naast CS zit een foodhall genaamd Minglemush daar zou je goed terecht kunnen voor een maaltijd.

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.