SUE / Zoet Zonder Suiker

We kennen Sue al vrij lang en we weten eigenlijk niet waarom we nooit eerder over deze fijne spot hebben geschreven. Nu zit het leuke zaakje van Kim Sue Palm, de oprichtster, natuurlijk wel op een nieuwe locatie sinds vorig jaar. De opening hiervan hebben jullie toen ook op onze Instagram kunnen zien. Maar het is tijd voor een heel artikel over deze hotspot aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam want dat verdient ze! Het nieuwe menu is namelijk ook net ingegaan en wij vonden gelukkig een gaatje in onze drukke agenda om daar work en pleasure te combineren afgelopen maand.

SUE / Zoet Zonder Suiker

AMBIANCE / INTERIEUR

Wanneer je binnenkomt zie je gelijk de mooie grote vitrine vol Sue bites in de counter. Daarachter kan je de keuken in kijken, de muur voor de keuken heeft leuke roze tegeltjes. Aan de grote ramen die zorgen veel lekker veel daglicht bevindt zich een bar waar je aan kan zitten en aan de andere kant van de zaak tafeltjes. De gehele winkel oogt lekker fris, licht en gezellig met kleine stoere details en leuke plantjes. In het café vind je de specials op de krijtmuur en heb je lekkere banken langs de wand. Sue heeft ook ruimte voor een groot terras buiten, ideaal voor de zonnige dagen. Ondanks het roze en de vrouwelijk touch voel je je hier als man ook zeker op je gemak. Personeel is erg vriendelijk en help je graag. Ook zijn er op verschillende plekken stopcontacten aanwezig voor als je hier een middagje wilt werken zoals wij deden.

SUE / Zoet Zonder SuikerSUE / Zoet Zonder Suiker

The Food

Sue speelt goed in op de gezonde trend en mensen die waarde hechten aan een healthy lifestyle. Dat hoeft zeker niet te betekenen dat er geen plek meer is voor zoete lekkernijen of smaakloos eten. Integendeel, SUE maakt lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, en voornamelijk raw en vegan zijn. Dus genieten van lekkers zonder allerlei ongezonde toevoegingen. Zo zijn haar bites superlekker en doen zij zeker niet onder aan een gebakje. Verder serveren ze bekende gerechten maar dan net even met een twist zoals pulled pork van oesterzwammen, wentelteefjes met cashewcream en bosvruchten of een milkshake op basis van plantaardige melk. De gerechten zien er mooi uit en smaken erg goed. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch of lokaal ingekocht. Naast het assortiment aan bites kan je bij Sue dus ook terecht voor koffie, ontbijt, lunch en zelfs de borrel. Kortom voor ieder wat wils van zoet tot hartig!

SUE / Zoet Zonder Suiker

SUE

Karel Doormanstraat 372-374

3012 GR Rotterdam

Website: www.sue-food.nl

Alle dagen van de week geopend van 9:00/10:00 tot 17:00/17:30.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.