Sunny’s Breakfast Bar

Vorige week zondag zijn we naar het ShowUp event in Amsterdam geweest. We waren expres wat eerder vertrokken om eerst gezellig even te lunchen bij Sunny’s Breakfast Bar. Deze pop-up en samenwerking tussen Nina Pierson en Zonnatura is een all day breakfast bar en ontbeten hadden we al dus vandaar lunch. Nina kan je trouwens kennen van Bedrock en SLA. Ze vond het project van Zonnatura een tof idee en vond het gek dat er in Amsterdam nog nergens voedzame, lekkere en kleurrijke muesli bowls verkrijgbaar waren. Wel wilde ze 100% van de winst doneren aan het Partners Pays-Dogon Groene Woestijn project dus je steunt ook nog een goed doel wanneer je er eet. Verder wordt er gewerkt met natuurlijke materialen en is zelfs de muurverf milieubewust. Waarom Zonnatura dit doet? Omdat ze bezig zijn met een nieuwe look waarmee ze ook een nieuwe en jongere doelgroep willen aanspreken.

You’re the muesli in my bowl

Het concept bij Sunny’s is simpel, je kunt kiezen uit verschillende bowls en een kop thee voor een vaste prijs van € 7,50. De bar is een ode aan het ontbijt en aan de zon en dat zie je terug. Heerlijke en kleurrijke muesli bowls met mooie toppings. Geen onnodige toevoegingen, 100% biologisch en voedzaam. Wij gingen onder andere voor the fruity coconut bowl en de chai thee met komkommer en granaatappel. Zie je geen bowl naar jou smaak dan kan je ook zelf een bowl samenstellen. Kortom een plek om blij van te worden!

Sunny’s is geopend vanaf 25 januari tot en met 14 februari op de Eerste Sweelinckstraat 20 in de Amsterdamse Pijp, in de buurt van de Albert Cuypstraat. Van 7:30 tot en met 17:00 (Za en Zo vanaf 9:00) kan je hier terecht voor een all day breakfast.

Website: www.sunnysbreakfastbar.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.