SUP-R. Café

Toen we de opnames voor 88 Friends met Desmond hadden wisten we het stiekem al, de wafelkoning  himself zou zelf zijn wafels op de kaart gaan zetten in een zaak. Dat is dus uiteindelijk bij het café van het new style warehouse SUP-R. geworden in Delft! Hier kan je genieten van koffie, wafels, eieren en alles wat daarbij hoort. Allemaal bereidt in de open keuken van het SUP-R. Café met uitsluitend verse producten. Voor wie Desmond trouwens niet kent, hij is de man achter Our Hangry Kitchen. Alleen al bij zijn Instagram account begin je spontaan te watertanden! Wij zijn inmiddels twee keer bij SUP-R. geweest, een keer op uitnodiging en we hebben een keer genoten van de geweldige High Tea.

SUP-R Delft

SUP-R Delft

The Food

De menukaart staat vol wafel specialiteiten maar mocht je nou echt geen wafel willen (kunnen we ons niet voorstellen!) dan hebben ze ook een aantal broodjes, salades en egg crêpes. But let’s stick to the waffles! Wat dacht je bijvoorbeeld van een hotdog wafel of een wasabi wafel met originele tuna melt. Liever een waffled tosti, croiwaffle (gevulde croissant uit het wafelijzer) of een zoete wafel? Ze hebben het allemaal daarnaast hebben ze natuurlijk ook heerlijke huisgemaakte zoetigheden.

SUP-R Delft

De High Tea bestaat trouwens uit een combinatie van hartige wafels, broodjes, huisgemaakte taartjes zoals de red velvet pie, de salted caramel chocolate pie en chocolaatjes. Daarbij krijg je natuurlijk ook een lekker potje thee van verse blaadjes. Kortom SUP-R. heeft genoeg lekkers om zeker eens langs te gaan, al is het alleen al om een keer een wafel van onze vriend Desmond te kunnen proeven!

SUP-R Delft

SUP-R Delft

SUP-R. Café

Wijnhaven 9

Delft

Website: www.sup-rdelft.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.