TEDS All Day Brunch

We kenden TEDS al van Instagram en toen we zagen dat er eindelijk ook één in Den Haag opende waren we meteen blij! We love brunches, helemaal op zo’n luie weekenddag. We zijn dan ook op zo’n typische luie zondag naar TEDS The Hague gegaan. Het was een heerlijke zonnige ochtend en eenmaal aangekomen zochten we dan ook een lekker plekje op het terras. We werden super vriendelijk en gastvrij welkom geheten en begonnen met een mimosa. Er was zoveel keuze dat het bijna lastig werd maar uiteindelijk was onze brunch game strong en hebben we genoten van veel lekkers.

TEDS All Day BrunchTEDS All Day Brunch

AMBIANCE / INTERIEUR

TEDS The Hague is een hele mooie zaak en redelijk groot. Je vindt ze aan de Frederikstraat met een lekker terras voor de deur. Het interieur is een mix van modern en urban chique. Een prachtige marmeren bar met goud accenten. Toffe behangetjes, zwart met stipjes patroon en op het toilet een panterbehang. Een groot kleed, verschillende planten en verschillende zitjes. Kortom een interieur om verliefd op te worden en de sfeer is relaxt. Zoals we vertelden is het personeel echt heel chill. Ze zijn vriendelijk, gastvrij, maken een praatje met je en helpen je graag. Gewoon een hele fijne plek waar je jezelf lekker op je gemakt voelt.

TEDS All Day BrunchTEDS All Day Brunch

THE FOOD

Of je nou een hang-over hebt of iets te vieren, het maakt niet uit. Mimosa’s bij de brunch kunnen altijd! Uiteraard bestelden wij ook koffie, twee lekkere flat white’s want ‘hey we need coffee in the morning’. Toen de gerechten op tafel kwamen kon het feestje echt beginnen. We begonnen met een Triple Omega die bestond uit avocado, zalm en gepocheerde eieren op zuurdesem toast en de Naked Veggie Burger, een salade met een burger van kikkererwten, zoete aardappel en witte bonen. Beide echt mega lekker! Daarbij hadden we als side, gewoon omdat het kan, een croissant en Parmezaan frieten met truffelmayonaise. Oh my god, we krijgen er weer zin! En wat is een brunch zonder pancakes? Precies, die moesten natuurlijk ook geproefd worden. Jammie banana pancakes met Nutella drizzle en plakjes banaan. Dat was een heerlijke brunch en we komen zeker vaker naar TEDS. Mocht je niet in Den Haag wonen, kleine tip, op zondag kan je tot 13:00 gratis parkeren in dat gebied.

TEDS All Day BrunchTEDS All Day Brunch

TEDS The Hague
Frederikstraat 32
2514 LK Den Haag
W: www.teds-place.nl

Dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.