DinnerDinsdag / The Kitchen

Vorige week dinsdag zijn we na een dag werken lekker gaan eten bij The Kitchen in Rotterdam. We waren best benieuwd en het interieur trok ons sowieso al aan. The Kitchen is onderdeel van The Student Hotel, een hotel waar iedereen kan overnachten maar wat vooral bij studenten bekend is die voor een langere periode in de stad verblijven. Je vindt The Student Hotel in verschillende steden zoals Den Haag, Amsterdam, Maastricht, Eindhoven en Groningen. The Kitchen is dan ook open van ’s ochtends met ontbijt tot ’s avonds laat en een echte ontmoetingsplek. Je ziet er verschillende studenten leren, werken, eten en ontspannen. Wij zochten snel een fijn plekje op en bekeken het menu. Benieuwd wat we zoal voor onze DinnerDinsdag muntjes konden krijgen.

DinnerDinsdag // The Kitchen

AMBIANCE / INTERIEUR

Het restaurant ziet er groot uit. Toch hangt er een gezellige sfeer en zijn er overal leuke plekjes gecreëerd. Zo heb je verschillende zithoeken met banken, hoge en lage tafels en kan je lekker aan het raam zitten. Het interieur is industrieel en buiten hebben ze een klein terras. Het restaurant is erg toegankelijk en echt voor iedereen. Het personeel zelf is ook gewoon jong en bestellen en afrekenen doe je aan de bar. Waarna je een buzzer mee krijgt, deze gaat af wanneer je bestelling klaar is. Goed systeem wat zeker in het concept past.

DinnerDinsdag // The Kitchen

DinnerDinsdag // The Kitchen

THE FOOD

Bij The Kitchen serveren ze bekende gerechten, niets spannends maar dat hadden we dan ook niet verwacht. Alle gerechten kosten onder de €10,- en voor je DinnerDinsdag muntjes mag je dan ook uit alles kiezen van het menu. Denk hierbij aan pasta’s, pizza’s, burgers en fish & chips. Wij gingen voor een chicken pizza en een cheeseburger. De burger wordt geserveerd met dunne frietjes. De pizza smaakten lekker, alleen mag de bodem wel wat dunner en luchtiger. De cheeseburger was oké en bevatten alles wat je zou verwachten op een burger. Ook was het vlees gelukkig niet droog dus dat is netjes. Een volgende keer zouden we alleen niet meer opnieuw voor een burger gaan. Qua prijs/kwaliteit verhouding is het eten dus prima in orde bij The Kitchen.

DinnerDinsdag // The Kitchen

The Kitchen

Willem Ruyslaan 225

3063 ER Rotterdam

W: www.thestudenthotel.com

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.