Tosti van Josti

Tosti van Josti zagen we op het raam staan van het pand dat verbouwd werd. Eerst dachten we dat het een grapje was, maar deze nieuwe hotspot heet echt zo! Na de veelbelovende foto’s die we voorbij zagen komen op social media, besloten we om er te gaan lunchen. Tosti van Josti is een super leuk en mooi initiatief waarbij het merendeel van het personeel een arbeidsbeperking heeft, vandaar de naam ook. De lunchroom ziet er vrolijk uit en ligt midden in het centrum van Den Haag. Je kan er heerlijke tosti’s en panini’s eten met een lekker drankje erbij of je neemt het mee. Dus van een koffie to-go, ontbijtje voor je werk of een lunch afspraak kan je vanaf nu terecht bij deze nieuwe hotspot in de Haagse binnenstad.

Tosti van Josti

AMBIANCE / INTERIEUR

Tosti van Josti heeft een hip interieur waarbij vrolijke gecombineerd worden met stoere accenten. Het eerste wat je opvalt bij binnenkomst zijn de open keuken en de schommels. Hierdoor kan je precies zien hoe jouw tosti gemaakt wordt of je hem nou meeneemt of binnen opeet. De lunchroom is lekker licht door de grote deuren met ramen die helemaal open kunnen waardoor je met mooi weer het gevoel hebt dat je lekker buiten zit. Ook hebben ze een klein terras buiten. De zaak is ook een fijne werkplek met gratis wi-fi en goede achtergrondmuziek. Ze hebben verschillende vlakken gebruikt als krijtbord, zo staat er boven de keuken het menu en op de achterste muur ‘never look down on someone, unless you’re helping them up!’.

Tosti van Josti

HET PERSONEEL

Zoals we al eerder schreven heeft bijna al het personeel een arbeidsbeperking. Daarom vinden wij dit juist zo’n mooi concept. Je ziet dat ze er veel plezier in hebben en erg hun best doen, hierdoor maakt het ook niet uit of iets nu een keer wat langer duurt of misgaat. Ze doen het werk namelijk met zoveel enthousiasme! In de keuken kan je zien hoe ze de gerechten maken en aan tafel wordt je netjes en vriendelijk bediend. Ze hebben kennis van de kaart en vertellen hier graag wat extra’s over. Andere mensen in de horeca zouden hier nog wat van kunnen leren.

Tosti van Josti

HET ETEN

Tosti’s maken kunnen ze zeker want die smaken erg lekker! Je kunt zelf kiezen op wat voor brood je het wilt en eventueel extra topping erbij nemen. De tosti’s worden geserveerd op toffe plankjes met een klein garnituurtje erbij. Wij hadden gemarineerde komkommerreepjes. De tosti’s worden royaal belegd en je kunt ze ook dubbelen. Naast tosti’s en panini’s serveren ze ook yoghurt, soepen, salades en zoetigheden. Vanaf € 3,75 heb je al een tosti. Ze werken met zoveel mogelijk biologische producten en alles wordt ambachtelijk bereidt. Ook schenken ze biologische frisdranken, oer-Hollandse bieren en zelfgemaakte limonades en sappen. Handig ook dat alle producten verkrijgbaar zijn als take-away.

Tosti van Josti

Dus heb je zin in een goede tosti en ben je in Den Haag, ga dan eens lunchen bij de Tosti van Josti. Een leuke ervaring en een lekkere lunch. Reserveren is ook mogelijk.

Tosti van Josti

Tosti van Josti

Korte Poten 5

2511 EB Den Haag

Tel: 070–7440544

Email: info@tostivanjosti.nl

Je vindt de lunchroom in de hoek van Plein op nog geen 5 minuten loopafstand van bus- en tramhalte Den Haag, Centrum. Hier stoppen bus 22 en 24 en tram 1, 15 en 16.

Tosti van Josti

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.