Yoisho at Teds

Brunch is misschien wel onze favoriete maaltijd van de dag, helemaal in het weekend! Buiten de deur is dit helemaal verwennerij, wij waren dan ook enorm blij met de komst van TEDS in Den Haag. Ons artikel over deze fijne plek vind je hier. Inmiddels hangt ook 1 van onze mooie foto’s bij TEDS aan de muur, heb jij deze al gespot? Ook hebben zij sinds vorige maand een nieuw concept voor tijdens de weekend avonden. Yoisho at Teds, een after dark pop-up met cocktails en Asian fusion cuisine op de vrijdag en zaterdag avond. Supervet en wij waren erg benieuwd. Met onze chopsticks bij de hand gingen wij dan ook meteen langs om te proeven!

AMBIANCE / INTERIEUR

Het interieur is nog steeds om van te smullen met de mix van modern en urban chique. Je vindt de mooie zaak aan de Frederikstraat en achter de marmeren bar worden nu cocktails geshaket in plaats van knappe koffie’s. De sfeer is nog steeds lekker relaxt en gastvrij en het personeel is nog even vriendelijk en behulpzaam. Verder niet veel verschil dus maar dat is ook niet nodig bij deze al super fijne plek en overdag gaan ze natuurlijk ook weer gewoon open als TEDS All Day Brunch.

THE FOOD

Na een plekje uitgekozen te hebben kregen wij vrijwel meteen een schaaltje met confetti krupuk op tafel. Wij namen alvast een kijkje in het menu en kregen een korte introductie over Yoisho waarna we twee lekkere cocktails bestelden. Het is een shared dining concept dus dat betekend veel proeven en met het menu van Yoisho is dat zeker een feestje! Zo genoten wij die avond van onder andere flame torched nigiri, gyoza, kimchi fries, oesters, soft shell crab buns en een dessert met matcha en witte chocolade. Super lekker allemaal! Het was dan ook een heerlijke avond die wij afsloten met een kop thee en stukje spekkoek.

Yoisho at Teds
Frederikstraat 32
2514 LK Den Haag
W: www.teds-place.nl

Vrijdag en zaterdag geopend van 18:00 tot 23:00.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.