Onze Eethoek Make Over

Sinds afgelopen jaar hebben wij een nieuwe eethoek waar wij super blij mee zijn. Wij wilden namelijk meer rust en meer warmte creëren. De make over begon dan ook met een nieuwe kleur op de muur. Voorheen was de muur wit en na het bekijken van een aantal stalen is het de kleur Natuurlijk van Gamma geworden. Hieronder zie je de before en after foto’s van onze eethoek met in de hoofdrol de eettafel van Woood. Nu is het helemaal naar onze smaak en tevredenheid ingericht met fijne Bali vibes en oogt het veel ruimtelijker. Het make over proces duurde uiteindelijk iets langer omdat het vinden van de juiste stoelen die wij wilden nog best een uitdaging was. Uiteindelijk zijn het zwarte ‘Wishbone’ stoelen geworden met een zitting in een natuurlijke kleur, wat mooi past bij de kleur van de tafel. Kortom een geslaagd project en wij zij benieuwd wat je ervan vindt. Misschien krijg je er inspiratie door of heb je ook een ruimte in je huis een make over gegeven. Wij vinden het leuk om te horen wat jij gerestyled hebt.

Eten op de bank

Laten we bij het begin beginnen onze oude eethoek. Omdat wij bewuster kopen en duurzaamheid belangrijk vinden hebben we goed nagedacht over wat voor eettafel we wilden hebben. Sowieso moest het een ronde eettafel worden die tijdloos (niet trendgevoelig) is en met een natuurlijke look. Ook wilden wij een ronde eettafel omdat wij dat veel gezelliger vinden wanneer je er met zijn allen aan zit. Het is de Woood Disc Eettafel geworden van fonQ, een tafel waar we zeker heel lang blij mee zijn. De tafel heeft een diameter van 120 centimeter en is ideaal voor vier personen. Het is een mooie houten tafel en wij wilden die natuurlijke look ook graag behouden. Daarom hebben we hem ingeolied met de transparante olie van Woood zodat de tafel wel afneembaar is wanneer je bijvoorbeeld morst en niet gelijk vlekken erin trekken. Toen we de nieuwe tafel besteld hadden hebben we meteen onze vintage eettafel en webbing stoelen op Marktplaats gezet, deze waren gewild en binnen no-time verkocht. Dat werd dus eerst een tijdje op de bank eten!

De finishing touch

Toen de tafel en stoelen compleet waren maakten we het af met een nieuwe hanglamp. Denise heeft deze enigszins zelf gecreëerd met een mooie kap uit Bali als basis. De nieuwe eethoek is echt zo tof geworden en is helemaal naar onze wens. Zelfs ons servies past er perfect bij wanneer we hem indekken. Echt een heerlijke plek om thuis te werken of gezellig lang te tafelen.

Liefs,
Denise & Nick

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel onze eigen mening.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.