Chasing Dreams

Chasing Dreams - 88 Filya

De afgelopen periode zijn we met hele toffe dingen bezig geweest. Hierdoor zijn we qua content misschien iets wat stil geweest op onze blog. Gelukkig was het toen ook komkommertijd vanwege de zomervakantie. De titel van dit artikel is niet voor niks ‘chasing dreams’ want dat doen wij zeker! Misschien verklappen de foto’s al het één en ander maar voor wie wilt weten wat onze twee grote nieuwtjes zijn moet zeker verder lezen. Wel kunnen we alvast verklappen dat de eerste aflevering van onze nieuwe serie ’88 Friends’ deze maand online komt. In deze video reeks maken we de meeste lekkere dingen met verschillende gasten. Maar later meer daarover we beginnen het grote nieuws over dromen die we aan het waarmaken zijn!

She said yes!

Een aantal vrienden en familie weten het al, wij zijn sinds begin vorige maand verloofd! Ik ben in een prachtige suite met uitzicht over de Rotterdamse skyline op mijn knieën gegaan voor Denise. Ik hoor je denken, ‘zijn hier beelden van?’ Het antwoord is nee, we hebben deze speciale dag lekker voor ons zelf gehouden en natuurlijk heeft Denise ja gezegd! We hebben dat weekend heerlijk genoten van alles en gaan dus tegenwoordig door het leven als elkaars verloofde, wat best gek was zo aan het begin.

Een eigen zaak

Wij geloven wel ergens dat bepaalde dingen zo moeten lopen en dat het niet helemaal toevallig is dat je iemand tegen komt. Zo is ook deze mooie kans ontstaan. Wij gaan dan ook samen met onze vrienden van Filya een conceptstore met aansluitende koffiebar openen in een super tof pand in Den Haag! Afgelopen week is alles getekend en hebben we de sleutels ontvangen. Een droom die uitkomt, want stiekem hebben we altijd al ons eigen zaakje willen hebben. We zijn dan ook al druk bezig met klussen en in gesprek met toffe merken en leveranciers voor in de store. Voor nu kan je ons avontuur volgen op Instagram @88filya. Deze naam is ontstaan door beide namen samen te voegen en filya betekend vrienden. Dus binnenkort kan je gezellig een bakkie bij ons komen doen!

Ken of ben jij trouwens iemand met een leuk product? Of heb je een webshop, label of merk en heb je interesse om jouw product(en) in onze winkel te verkopen? Neem dan contact met ons op en misschien ligt jouw product dadelijk in onze zaak te shinen!

Tot snel!

8 Comments

 1. Eveline september 8, 2017 at 7:08 pm

  Super super trots op jullie ? En blijf die dromen na jagen ? Love you both ?

  Reply
 2. Lucas september 8, 2017 at 9:23 pm

  Van harte gefeliciteerd! Had eigenlijk al verwacht dat je het in Aruba ging doen! ? Veel succes met de nieuwe zaak!

  Reply
 3. Anneke Pronk september 9, 2017 at 10:12 am

  Van❤️gefeliciteerd , heel veel succes en we zijn supertrots op jullie!

  Jan en Anneke

  Reply
 4. John en Ineke september 9, 2017 at 1:41 pm

  Heel veel succes met alle leuke dingen in het vooruitzicht ????

  Reply
 5. Ineke Groeneveld september 9, 2017 at 7:14 pm

  Wat ontzettend leuk en dubbel gefeliciteerd ???????. Heel veel plezier en vooral ook suc6 met alles! ????

  Reply
 6. Natas september 10, 2017 at 9:11 pm

  Whaaaaa wat gaaf!! Onwijs gefeliciteerd sn heel veel geluk en succes toegewenst. Kom zeker eens een bakkie doen!

  Reply
 7. Wendy Yip (Mevr. Yan) september 11, 2017 at 1:38 pm

  Dubbel gefeliciteerd! Wat geweldig! Ik kijk er naar uit om in jullie zaak een bakkie te doen. Het wordt een aanwinst voor Den Haag!

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.