DinnerDinsdag viert Eurekaweek

De Pasta Kantine Rotterdam

Van 21 tot en met 24 augustus vindt de jaarlijkse Eurekaweek weer plaats in Rotterdam. Dat betekent dat de Maasstad overspoeld wordt met nieuwe studenten. Tijdens deze terugkerende introductieweek maken zij kennis met hun nieuwe stad. Want Rotterdam zit natuurlijk vol leuks en er is genoeg te ontdekken! Door de Eurekaweek kunnen de nieuwe studenten van de Erasmus Universiteit kennismaken met deze onwijs leuke studentenstad. DinnerDinsdag helpt ze daar natuurlijk graag bij want hoe leer je nou beter een nieuwe stad en mensen kennen dan door samen te genieten van lekker eten en drinken. Good food brings people together.

Studentlife

Wij herinneren ons het nog goed. Een nieuwe studie dus ook een nieuwe school. Hiervoor ga je op zoek naar een kamer of je reist dagelijks heen en weer vanuit je woonstad. De meeste studenten hebben het maar krap dus je gaat ook op zoek naar een bijbaan voor in de avond of het weekend. De school bevindt zich in een nieuwe stad. Je wilt dan ook zo snel mogelijk op ontdekkingstocht gaan en natuurlijk nieuwe vrienden maken. Zodat je wanneer je eens vrije tijd hebt gezellig kan gaan ontspannen. Kortom studenten hebben het er allemaal maar druk mee en dan moet je ook nog eens denken aan serieuze zaken zoals het openen van een studentenrekening. Nou is dat wel zo handig om te doen! Want een studentenrekening brengt namelijk zeker een aantal voordelen met zich mee zoals lekker goedkoop uiteten gaan in je nieuwe stad Rotterdam.

DinnerDinsdag // District A

Uiteten voor maar 3,50!

Wanneer je een Rabo StudentenPakket opent, krijg je 12 DinnerDinsdag munten. Hiermee kun je iedere dinsdag uiteten gaan voor maar €3,50 bij verschillende restaurants in Rotterdam! Dat is toch super chill? De afgelopen maanden hebben wij al een aantal van deze spots voor je bezocht zoals Encore, District A, Burgertrut, the Kitchen en de Pastakantine. Een studentenrekening open je simpel online of bij een Rabobank kantoor in Rotterdam. Daarna krijg je binnen 10 werkdagen de munten thuis gestuurd en kan je elke dinsdag op pad gaan langs de deelnemende restaurants. Bij het afrekenen lever je een muntje in en betaal je maar 3,50 voor je hoofdgerecht. Het mooie is dat je de munten ook mag delen dus je kan ook gelijk met je nieuwe vriend, date of vriendin gaan!

Dinnerdinsdag // Burgertrut

Meer informatie over DinnerDinsdag of het openen van een Rabobank studentenrekening vind je op de website. Houd ook onze blog in de gaten want binnenkort mogen we een aantal muntjes weggeven!

BewarenBewaren

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.