FAFO COFFEE / WE ARE OPEN

FAFO COFFEE // WE ARE OPEN

Wie ons ook op social media volgt heeft het zeker gezien, afgelopen woensdag hebben wij de deuren geopend van onze eigen koffiebar! Het is allemaal super snel gegaan en het was nog even flink doorwerken maar we hebben de deadline van oktober gehaald. Een ruime twee weken geleden waren we nog op vakantie in Zakynthos en nu hebben we gewoon onze eigen zaak geopend in Den Haag. In ons vorige artikel hadden we het nog over ’88 Filya’, dit was de werknaam en vorige week hebben we onze echte naam gelanceerd namelijk FAFO. Benieuwd naar wat je zoal kan verwachten bij FAFO, lees dan snel verder!

FAFO COFFEE // WE ARE OPEN

FAFO – good food & coffee

De naam is een samenvoeging van Favourite Food en je spreekt het natuurlijk uit als favo van favoriet. Simpel gezegd hebben we een offline plek gecreëerd waar we hetzelfde delen als op onze blog. Dat is good food, toffe producten en mooie plekken (in dit geval onze eigen mooie plek). Hier willen we iedereen laten genieten van lekker eten, goede koffie en thee. In de aangelegen foodstore verkopen we leuke en lekkere food producten. Zoals bijvoorbeeld Naturally Granola, the V-Bottle en matcha inclusief benodigdheden van Hug The Tea. De dames van Filya hebben fashion, interieur en accessoires. Ook zijn er heel veel verschillende planten te koop in de winkel en kan je er vintage items scoren, zowel meubels als kleding. Kortom een toffe conceptstore van Filya met koffiebar van ons in het hart van Den Haag. Dus kom gezellig een keer langs dan doen we samen een drankje!

FAFO COFFEE // WE ARE OPEN

Er komt nog een grote opening dus houd ons in de gaten. Op dit moment zijn we namelijk aan het proefdraaien en aan het testen welke tijden goed werken, we zijn sowieso van 10:00 tot 18:00 geopend van woensdag tot en met zaterdag en op zondag van 11:00 tot 17:00. Op koopavond is de winkel tot 21:00 open.

FAFO – good food & coffee (shop in shop bij Filya Concept Store)

Fluwelen Burgwal 1F

2511 CH Den Haag

W: www.fafocoffee.nl

Je kan FAFO ook volgen op Instagram en Facebook.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.