Grand Opening Barn47

Barn47 is het nieuwe foodconcept in Den Haag dat geïnspireerd is op de foodhallen in Madrid en Kopenhagen. Hier geniet je van eten en drinken in een stoer en sfeervol Amerikaans pakhuis. Met in het midden van de zaak een geweldige foodcourt waar streetfood, comfort food en verfijnde signature dishes worden bereid. Kan je niet kiezen uit alle gerechten? Geen nood want voor een vaste prijs kan je alles proeven en je smaakpapillen verwennen! Of laat je verrassen met een selectie van de gerechtjes door één van de guest assistants. Daarnaast doen zij ook events en zullen er regelmatig live optredens zijn. Voor de kinderen is er een Kids Zone achter geluidsdicht glas dus ook daar heb je geen last van. Wij hebben achter de schermen geholpen en mochten daarom als één van de eerste kennis maken met deze nieuwe foodbeleving tijdens de grand opening vorige week.

Grand Opening Barn47Sommige zullen vast nog wel het oude Condor City kennen dat hiervoor gevestigd zat op deze locatie. Nadat de ‘schuur’ was leeg getrokken zijn ze letterlijk from scratch begonnen met het bouwen van Barn47. Wij hebben gezien van waar ze zijn gekomen en de zaak ziet er nu echt prachtig uit vergeleken met de lege schuur en hoop stof. Het is echt een super mooi restaurant geworden met toffe elementen. Naast het restaurant met de foodcourt en de centrale bar hebben ze ook een club en een dakterras.

Grand Opening Barn47Grand Opening Barn47Grand Opening Barn47

Barn Tasting

Tijdens de opening hebben we natuurlijk ook het één en ander kunnen proeven en dat smaakten erg goed en lekker. Natuurlijk gingen we aan de oesters bij de champagne en snoepten we van de charcuterie. Bij de foodcourt bleven we als eerst hangen bij de Mexicaanse gerechtjes, zoals loaded nacho’s en soft taco’s. Wat ons opviel en wat we erg tof vinden is dat bij elke soort keuken ook echt de juiste kok staat. Zo staat er bij de pizzaoven een Italiaanse pizzabakker en een Latino bij de Mexicaanse keuken. We hebben die avond veel lekkere gerechtjes en hapjes geproefd en het smaakt zeker naar meer. Zo’n opening is natuurlijk net wat anders dan het echte werk dus binnenkort moeten we maar eens langs gaan voor een goede review, wanneer Barn47 op volle toeren draait. Het is natuurlijk een gloednieuwe zaak dus er zullen vast hier en daar nog wat kinderziektes zitten. De prijzen voor de Barn Tasting zijn trouwens €24,50 doordeweeks en €27,50 in het weekend.

Grand Opening Barn47
Barn47
Poeldijkseweg 47
2544 NS Den Haag
W: www.barn47.nl

1 Comment

  1. Helma boom mei 21, 2017 at 1:31 pm

    Wij zijn gisteravond geweest.en ja er zijn inderdaad wat verbeterpunten ,maar het eten is fantastisch,leuk gevarieerd en mooi restaurant.
    Maar geef ze een paar weken en dan zal er best het een en ander verbeterd zijn .maar behoud wel de kwaliteit van het eten.daarin onderscheid Barn47 zich van andere all you can eat restaurants.
    Succes, tot ons volgende bezoek

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.