Onze bezorg / afhaal favorieten

Onder het mom van support je locals vinden wij het leuk om een aantal jonge ondernemers in het zonnetje te zetten. Zeker in deze onzekere tijd. Wij bestellen graag bij ze en zij hebben dan ook een tof maar vooral lekker product! Dus woon je in de regio Den Haag / Zoetermeer en ken je deze jongens nog niet? Give it a try, ga je zeker geen spijt van krijgen.

Bakkie Barry

We beginnen met één van onze favoriete keukens, de Indonesische. Geen Haags bakkie maar een lekker bakkie vol Asian food. Een bakkie is zeker voldoende voor een ruime maaltijd! Bakkie Barry bestaat nu iets langer dan een jaar en wie eenmaal geproefd heeft bestelt zeker nog eens. Het concept is simpel hij gooit een dag van te voren zijn menu online, is het een bakkie naar je bekkie dan reageer je en de volgende dag kan je het afhalen of wordt je bakkie bezorgd! Betalen gaat via een tikkie en nu met de quarantaine doet hij alleen aan (free) delivery. Heel af en toe maakt Bakkie Barry ook een uitstapje naar een andere Aziatische keuken. Het is trouwens first come, first serve dus wil je bestellen wees dan snel want meestal is het na een paar uur al uitverkocht!

Trek? Bestel hier je bakkie.


KUA Mexican Kitchen

Ook onze favoriete Mexicaan in Den Haag is begonnen met bezorging en take away. Bijna het gehele menu is te bestellen en je kan zelfs de classic KUA margarita (verslavend lekker) bestellen! Dat Mexicaanse feestje of beter de fiësta vier je nu gewoon thuis, helaas wel zonder de charme van het restaurantje en het leuke personeel. Van donderdag t/m zondag kan je bestellen en KUA heeft graag dat je even belt om het tijdstip af te stemmen. Oh my, wij hebben gelijk zin in Mexican food!

Ook zin in? Bestel hier.


DIEGO’S

Burgerkoning en vriend van de blog, Diego Buik speelde creatief in op wat wel mag toen hij de deuren van DIEGO’S moest sluiten. Samen met zijn team bedacht hij het creatieve idee van de Burger It Yourself box waarmee jezelf zo’n heerlijke juicy Diego’s burger thuis maakt. Hierdoor kunnen ook mensen buiten de regio bij hem bestellen en genieten van zijn smashing burgers! Je hebt al zo’n box vanaf 10,- (twee complete hamburgers) met producten van o.a. Saus.Guru, de Jong & Vader, Jordy’s Bakery en een handige beschrijving. Wij gingen voor de Veggie Classic en maakten de hamburgers in een handomdraai thuis. Ze smaakten super alsof de chef de hamburgers zelf had bereid. Juicy, echte cheddar en heerlijke saus! Je kan ook kiezen voor de BIY Bugles of BIY Classic. Ook is er een varierende limited edition te bestellen. Afgelopen week was het zijn award winning BFF burger.

De Burger It Yourself box bestel je hier.
Bezorgen of afhalen bestel je hier.


Martabakker

Ben je jarig of gewoon zin in wat zoets? Dan is de martabak manis van de Martabakker een echte aanrader! Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals chocolade/pinda, Speculoos/schuddebuikjes, Nutella/pinda, karamel/bastogne en meer. Of maak er een special van met pandan of chocolade beslag. Jason, de Martabakker himself, komt de martabaks zelf bezorgen in de regio. Ook kan je ze afhalen en verstuurd hij ze per pakketpost door heel Nederland. Alles volgens de RIVM maatregelen. Nog niet bekent met de martabak manis? Het is een soort dikke pannekoek gevuld met zoet! Sinds kort heeft de Martabakker nu ook de martabak mini. Ook bij Jason geldt first come, first serve en momenteel is hij bezig met zijn website waarvoor wij de foto’s mochten schieten, tot die live gaat bestel je via zijn Instagram.

Cravings? Bestel hier je martabak.


Wij hopen dat deze gasten zo doorgaan en de positieve mindset houden want ze zijn super bezig! Mocht je binnenkort dus zin hebben in de lekkerste burger, authentiek Mexicaans of Indo food? Steun deze jonge ondernemers en vergeet ze niet de groetjes van ons te doen.

Liefs, Denise & Nick

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.