Op TV met Aviko

Pak wat lekkere snacks, zorg voor je favo drankje en plof op de bank want vanaf morgen kan je ons voorbij zien komen op tv! Een kleine maand geleden hadden we namelijk een opnamedag in Arnhem met een eigen foodtruck. We waren namelijk gecast als ‘foodies’ voor de nieuwe commercial van Aviko. Dat is ons natuurlijk op het lijf geschreven en we hadden dan ook zeker zin in dit nieuwe avontuur. 88 Food op tv! Ook een klein beetje spannend natuurlijk want we hadden zoiets nog nooit gedaan. Dus een paar dagen ervoor nog een kappertje gepakt. Aangezien Arnhem nou niet echt naast de deur ligt zijn we ook lekker de avond daarvoor er al naartoe gereden. Heerlijk overnacht in een hotel, waarna we rustig konden ontbijten in plaats van in de file te staan. Zo begonnen we geheel ontspannen aan de opnamedag. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Check de video hieronder! Het eindresultaat zie je op tv of aan het eind van dit artikel.

Shooting day with Redrum

We werden om half 10 op locatie verwacht in een basic outfit en zonder make-up of iets in het haar. Dus na een lekker ontbijt in het hotel reden we in 5 minuutjes naar de straat waar het ging gebeuren. Daar was de opbouw al vol aan de gang! Na kennis gemaakt te hebben gingen we de make-up in en qua kleding zagen  we er eigenlijk al top uit, alleen een ander shirtje en een mooi leren schort erbij. Toen ging het gebeuren, de eerste shots waarin we de foodtruck openen en de tafel dekken! De crew bestond vooral uit veel jonge gasten en er hing een hele relaxte sfeer waardoor we ons al voor de eerste opnames erg op ons gemak voelden. Ook gaven zij goede tips voor wat ze wilden zien tijdens het filmen en de eerste opnames gingen dan ook erg goed.

Waiting, oh wait food!

Verder bestond de dag ook uit wachten, touch ups en natuurlijk eten! Eten was er namelijk genoeg. Naast alle snacks, snoep en fruit in de tent. Wat je de hele dag door kon pakken. Kregen we een lunch die bestond uit belegde broodjes, vers fruit en broodjes kroket, oh yeah! ’s Avonds aten we natuurlijk friet van Aviko met een lekkere salade en mini hamburgers. Dus verhongert zijn we zeker niet die dag!

Seconds of fame

De gehele dag is super verlopen en het was erg leuk om een keer mee te maken. We waren uiteindelijk kwart voor 10 ’s avonds klaar. Grappig om te zien hoeveel shots er worden gemaakt voor een video van slechts 35 seconden. In zowel de behind the scenes video als in de tv commercial zie je ons een paar keer voorij flitsen dus goed opletten, haha! Je herkent ons aan de bruin leren schorten. 😉

Zoals beloofd het eindresultaat van ons tv debuut!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.