Personal update // Behind the scenes

Hi guys, zoals jullie misschien al gemerkt hebben is het deze maand wat rustiger op 88 Food. We horen jullie denken, gaan ze stoppen? Hell no, we gaan zeker niet stoppen! Het gaat juist super goed met 88 Food en we vinden dit veel te leuk om te doen. Vanaf april zullen we ook weer helemaal alive and kicking zijn met veel nieuwe content. Waarom het deze maand dan zo rustig is, dat zullen we jullie hieronder vertellen in deze persoonlijke update.

Personal update // Behind the scenesFoto: Konrad Zebracki

Daily life

Om nou te zeggen dat we het druk hebben is stom maar we zijn wel veel bezig met werk en andere toffe dingen. Zo is Denise begin dit jaar begonnen met een nieuw avontuur bij fonQ, waar ze fulltime werkt als multimedia designer. Ook Nick is naast zijn marketing werkzaamheden begonnen met een nieuw avontuur. “Het idee om een creatief collectief op te starten speelde al een tijdje, samen met Curt heb ik dit idee helemaal uitgewerkt. Ondertussen is er een businessplan, hebben we de naam en zijn we bezig met de website. Super tof dat we ook al de eerste opdrachten binnen hebben!”

Uiteraard zijn we 88 Fit (dit gaat ook vaker terug komen op de blog) niet vergeten en sporten we nog steeds minimaal drie keer in de week. Even lekker los in de gym! We hebben nu ook een paar keer meegedaan met de bokslessen en vinden dit ook erg leuk om te doen. Verder willen we natuurlijk ook nog onze rust pakken en onze familie en vrienden zien. Daarom willen we ook niet zeggen dat we het druk hebben, we zijn gewoon met heel veel leuks bezig!

Personal update // Behind the scenes

A lot of cool stuff

Voor jullie betekent deze rustige fase de aanloop naar heel veel toffe content! Zo komen er vanaf april elke maand vaste items online. Op die manier hebben wij een goede planning en weten jullie wat je allemaal voor leuks kan vinden op 88 Food. Ook gaan we van start met een toffe Youtube serie. Dat is ook de reden dat Curt ‘de videoman’ ons team is komen versterken. Samen met hem gaan we de Youtube serie maken en jullie hebben al wat van zijn werk kunnen zien. Hij heeft de foto’s bij Moeke Delft en de sfeervideo van de Good Food Tour Rotterdam gemaakt. Curt zal dus vooral achter de schermen bezig zijn voor 88 Food. Verder gaan we deze maand alle concepten uitwerken die we bedacht hebben voor de vaste items zodat we in april van start kunnen gaan.

Natuurlijk blijft onze blog ook nog steeds de plek voor hotspots en recepten! Vooral over Rotterdam zal nog meer leuks verschijnen want we zijn dit jaar Ambassadeur van de ‘DinnerDinsdag’ van Rabobank Rotterdam. Verder worden we regelmatig gevraagd voor foodfotografie opdrachten in onze favoriete stad. Zo hebben we onder andere gewerkt met Euromast, Jamie’s Italian en Brasserie Nieuw Noord.

Help us out

Wij zijn reuze benieuwd naar wat jullie graag zien op 88 Food, daarom zouden jullie ons enorm helpen door de onderstaande lijst van 9 vragen in te vullen. Als dank verloten we een EtenBij cadeaukaart t.w.v. 25,- onder de deelnemers.

Hopelijk hebben jullie dus nog heel even geduld want we zijn met heel veel tofs bezig achter de schermen en voor wie nieuwsgierig is, op social media zal je zo af en toe het en ander kunnen zien van met wat we allemaal bezig zijn.

Tot snel!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.