Sunday Roast // 88 Food Goes Offline

Volgende week zondag 5 juni is het zover dan gaan wij offline op de Sunday Roast van restaurant Hudson in Zoetermeer. Hier kan je verschillende BBQ dishes proeven en ons in real life ontmoeten. Ook vinden wij het super leuk om jullie een keer te ontmoeten en zagen we op onze event-pagina dat er al heel wat mensen komen, echt cool! Restaurant Hudson heeft de Sunday Roast samen met ons georganiseerd en openen hiermee op feestelijke wijze het terrasseizoen. Ook hebben zij een gloednieuw buitenterras, waar het bij minder weer ook heerlijk vertoeven is doordat het geheel overdekt en verwarmd kan worden. Maar we hopen natuurlijk op prachtig mooi weer. Benieuwd naar wat wij zo al op barbecue gaan bereiden en wat er allemaal te doen is die middag? Lees dan hieronder snel verder.

Sunday Roast // 88 Food Goes Offline

Food & drinks

Naast dat wij de Sunday Roast gaan hosten zal Nick samen met de chef van Hudson burgers en hotdogs gaan flippen op de barbecue. Zo geeft hij ‘The Famous Hudson Burger’ een echte 88 Food twist en zullen we onze ‘Spicy Pepper Hot Dog‘ met een Hudson twist maken. Verder kan je genieten van lekkere drankjes zoals de ‘Homemade Ice Tea’ en zullen er dames met free bites rond gaan. De BBQ specials zullen rond de 5,- kosten.

Ook is er een mini market voor de shopaholics en voor de kleintjes is er een kidscorner met springkussen, schmink en popcorn voor iedereen! De DJ draait lekkere lazy sunday beats en verder zal het één en al gezelligheid worden. Dus ben je in de buurt of heb je zin in een leuk feestje kom dan vooral langs om met ons het terras te openen en te genieten van de zon op deze mooie locatie!

Sunday Roast // 88 Food Goes Offline

Het evenement begint om 15:00 en zal rond 18:00 eindigen. Parkeren is gratis en de dichtstbijzijnde tramhalte is Willem Dreeslaan (tram 4), vijf minuten lopen van Hudson.

Restaurant Hudson

Hugo de Grootlaan 2

2729 NC Zoetermeer

Tot dan!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.